Daarbak Bop Recycle
Partnerprofil

Daarbak Bop Recycle

Fabriksvej 16, 9690 Fjerritslev

CVR: 33956584

Daarbak Bop tager ansvar - ikke fordi de skal, men fordi de vil

Hos Daarbak Bop Recycle forhandles secondhand kontormøbler. Virksomheden foretager totalrydninger af kontorarbejdspladser, og forhandler kontormøbler gennem enten videresalg eller donation, med mindre møblerne ikke er egnede til brug. 

Daarbak Bop Recycle har altid 1000 komplette kontorarbejdspladser til videresalg, og med deres prisgaranti sikres tryg handel og en returnering af differencen, hvis man skulle finde et bedre tilbud andetsteds. De tager socialt ansvar gennem deres koncept med secondhand og deres store fokus på bæredygtighed, og der sikres gennem deres forretningskoncept "Videresalg, donation og nedbrydning."

 

De møbler, Daarbak Bop Recycle kommer i besiddelse af, bliver således håndteres på én af følgende måder:

1. Salgsbare møbler - klar til videresalg

Langt hovedparten af de kontormøbler, der kommer ind, er af meget høj kvalitet er stort som nye. Møblerne gennemgås og klargøres, og er dermed egnede til genanvendelse.

Sortimentet tæller en lang række forskellige mærker, herunder også kendte designerbrands som blandt andet Frits Hansen, Montana og Bondo. Fælles for alle møblerne i denne kategori er, at det er flotte, brugbare kvalitetsmøbler, hvad enten der er tale om hæve/sænke-borde, reoler, ergonomiske kontorstole, receptionsborde, kantinemøbler eller øvrigt inventar.

Møblerne fra denne kategori videresælges til små og store virksomheder rundt omkring i hele landet.

 

2. Salgsvare møbler med behov for mindre reparationer

Nogle møbler har mindre defekter eller skønhedsfejl, der let kan rettes op på. Klargøringsafdelingen foretager således løbende småreparationer af kontormøbler og inventar, der med en mindre indsats kan blive så gode som nye og dermed kan genanvendes.

Møblerne fra denne kategori sælger vi ligeledes til små og store virksomheder i hele landet.

 

3. Møbler til donation

Når der foretages totalrydninger, tager Daarbak Bop Recycle alt med. Det betyder også, at de indimellem får nogle meget slidte møbler med i handlen, men som stadig er funktionsdygtige.

Slidte møbler kan dog stadig genanvendes, og doneres til gode formål hos enten:

  • Skoler
  • Institutioner
  • Idrætsklubber
  • Diverse foreninger, der trænger til nyt inventar

Alle har mulighed for at blive skrevet op på deres donationsliste, og således komme i betragtning, når vi har relevante emner på lager. Eneste krav er, at modtagerne skal være non-profit institutioner og foreninger mm.

Du tilmelder din organisation via formularen på Daarbak Bop Recycles tilmeldingsside.

 

4. Møbler til nedbrydning 

Møbler der ikke egnes til videresalg eller donation bliver kørt på genbrugspladsen. Også her følger Daarbak Bop Recycle møblet helt til dørs med miljøet for øje, hvorfor de sorterer alle møblernes dele, så de ender det rette sted. Alle materialer, der er egnede til genanvendelse, bliver sorteret og leveret i rette kategori på genbrugspladsen, inden resten ryger afsted til forbrænding. 

Daarbak Bop Recycle sørger altid for at indhente dokumentation for deres affaldshåndtering, så de til enhver tid kan dokumentere, hvor stor en del af deres affald der genanvendes og hvor stor en del, der sendes til forbrænding.

Kontakt

Daarbak Bop Recycle
Fabriksvej 16, 9690 Fjerritslev

Telefon: 53534445
Mail: lene@daarbakbop.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere