DN Isolering
DN Isolering
Virksomhedsprofil

DN Isolering

Liljevej 38, 9800 Hjørring

CVR: 25055004

Isoleringsfirma med rødder i Nordjylland

DN Isolering har sine rødder i Nordjylland, og den grundige, saglige tilgang til isoleringsarbejdet gennemsyrer den måde, vi gør tingene på. Vi leverer kvalitetsarbejde, som både gør en forskel for din hverdag og for miljøet. Vi benytter nemlig udelukkende Thermofloc papirisolering, der er fremstillet uden brug af unødvendige kemikalier, og som overvejende består af genbrugspapir, således vi ikke belaster miljøet når vi udfører isoleringsarbejde, men stadig sikrer vores kunder et godt og varmt indeklima.

Selvom vi har base i Nordjylland, tager vi gerne større opgaver i hele landet. Vi er uddannede via Thermofloc DK og er en del af et landsdækkende netværk, bestående af 45 Thermofloc isolatører, der, sammen med Thermofloc DK og producenten af Thermofloc, har adgang til alle dokumentationer. Alle disse dokumentationer er nyskabende indenfor isolering og byggeri som helhed. Disse isoleringsløsninger er med til at give både private – og erhvervskunder en masse værdi, idet vi altid afslutter en isoleringsopgave med at overrække et certifikat som dokumentation for den udførte opgave.

Isolationsarbejde med massiv garanti

Alle opgaver, udført af vores Thermofloc netværk, udløser forsikring mod råd, brand og svamp via TRYG Forsikring, med en dækning pr. sag på op til 20 mio. Denne dækning er vedvarende så længe ejendommen står på fundamentet. Ingen andre isolatører yder deres kunder en så massiv garanti.

Med Thermofloc Papirisolering fra DN Isolering får man markedets mest bæredygtige papirisolering udført af en autoriseret isolatør, der leverer og certificerer og forsikrer opgaven.

Fordele ved Thermofloc Papirisolering:

  1. Der spares mange håndværkertimer på udblæsningen vs udlægning af batts = penge sparet
  2. Danmarks grønneste og mest bæredygtige Isolering som kan indgå i DGNB Platin projekter.
  3. Ved Thermofloc papirisolering opstår der ikke kuldebroer, fraskæringer eller spild = penge sparet!
  4. Thermofloc borfri papirisolering er 100% uden borsalte og andre uønskede tilsætningsstoffer. Har gennemgået en ETA, EPD og har i 2013 modtaget NaturePlus certificering for bæredygtigt byggemateriale.
  5. Er et organisk materiale og kan dermed være fugttransporterende, hvilket er en fordel så evt. fugt ikke forplanter sig i konstruktionen

Artikler om DN Isolering

Kontakt

DN Isolering
Liljevej 38, 9800 Hjørring

Telefon: 30 91 90 00
Mail: dennis@dn-isolering.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere