Fibertex Nonwovens
Fibertex Nonwovens
Partnerprofil

Fibertex Nonwovens

Svendborgvej 16, 9220 Aalborg

CVR: 40098216

Winning together

Fibertex Nonwovens er en international produktionsvirksomhed, som i mere end fem årtier har produceret nonwovens, dvs. ikke-vævede tekstiler. De færdige materialer anvendes blandt andet i biler, bygge- og anlægsindustri, til wipes og mundbind samt til filterløsninger, hvor de ofte erstatter tungere og mindre miljøvenlige alternativer.

Vi er pionerer og specialister inden for nonwovens og nytænker industriens måde at arbejde med nonwoven-løsninger og værdiskabende materialer på. Vi gør det muligt for vores kunder at udvikle værdiskabende og bæredygtige løsninger, der forbedrer folks livskvalitet, og indgår stærke og langvarige partnerskaber med vores kunder.

Fibertex Nonwovens har hovedkvarter i Aalborg, hvor virksomheden blev grundlagt i 1968. Vi har produktion i Danmark, Frankrig, Tjekkiet, Tyrkiet, USA, Sydafrika og Brasilien samt en række salgskontorer og samlet set mere end 1000 medarbejdere.

Langsigtet ansvarlighed

Vi ønsker at gå forrest og drive bæredygtighedsdagsordenen i vores branche. Bæredygtighed ligger dybt i vores DNA og har været helt grundlæggende for virksomhedens udvikling. Vi har en global organisation, hvor vi er tæt på kunderne med state-of-the-art teknologi og moderne produktionsfaciliteter, der fremstiller værdiskabende materialer samtidig med vi målrettet arbejder på at reducere vores drivhusgasemissioner. Vi beskytter miljøet ved at benytte bæredygtige procedurer i hele virksomheden og i alle lokalsamfund.

Vi beskytter miljøet ved at fokusere på bæredygtige løsninger og metoder inden for vores forretningsområder og lokalt, hvor vi er repræsenteret. Vi stræber efter at skabe en verden med bæredygtige løsninger, hvor vi kan forbruge samtidig med, at vi passer på vores klode og dens ressourcer.

Resultater skabes gennem mennesker

Troværdighed, respekt og omhu er nøgleord i vores fælles værdisæt. Vi forventer, at enhver medarbejder hos Fibertex Nonwovens handler i overensstemmelse med disse værdier og bidrager aktivt til den positive udvikling. Vi er individer med forskellige holdninger og kultur – og det skal der naturligvis være plads til. Vi værdsætter og respekterer vores forskelle og komptencer. Men selvom vi er forskellige, handler vi efter vores virksomhedskultur, som er vores fælles udgangspunkt.

Fibertex Nonwovens er vores medarbejdere. Vi udvikler den enkelte medarbejder og opfordrer til teamwork og åbenhed. Vi fremmer mangfoldighed og inklusion, værdighed og respekt. Det er gennem vores medarbejderes færdigheder og engagement, at vi skaber grundlaget for virksomhedens fortsatte udvikling. Vores mål er at tiltrække, udvikle og fastholde engagerede og fagligt dygtige medarbejdere på alle niveauer. Vi er anerkendt for at være en attraktiv arbejdsplads med et unikt sammenhold.

Ledige stillinger hos Fibertex Nonwovens

Her kan du se Fibertex Nonwovens' ledige stillinger.

Artikler om Fibertex Nonwovens

Kontakt

Fibertex Nonwovens
Svendborgvej 16, 9220 Aalborg

Telefon: 96 35 35 35
Mail: fibertex@fibertex.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere