Hejslet Begravelsesforretning
Virksomhedsprofil

Hejslet Begravelsesforretning

Grønnegade 12, 9300 Sæby

CVR: 75534914

Hele Nordjyllands begravelsesforretning

Hejslet Begravelsesforretning består af en række uddannede og eksaminerede bedemænd, som hjælper med planlægning og rådgivning af begravelse eller bisættelse i en svær tid. Døden er et livsvilkår for os alle, og hos Hejslet Begravelsesforretning står de klar med deres fornødne viden der kræves, når nogen går bort.

Hejslet Begravelsesforretning er fordelt på adskillige afdelinger, således du har en bedemand i Sæby, Frederikshavn, Vodskov, Hals og Aalborg. Derudover kører de naturligvis også ud til resten af Nordjylland, således du kan få hjælp og vejledning uanset om du befinder dig i Vendsyssel eller Himmerland.

Virksomheden er grundlagt i 1989, og har senere overtaget Hyttels Bedemandsforretning, der har rødder helt tilbage til 1800-tallet. Derfor er Hejslet Begravelsesforretning også en virksomhed, hvor man finder utroligt meget erfaring, som bringes med i enhver situation.

Når man mister nogen, man har kær, befinder man sig pludseligt i en boble af forvirring og sorg. Det er ikke umiddelbart overskueligt at skulle planlægge en begravelse i denne tilstand, og derfor står Hejslet Begravelsesforretning til rådighed med hjælp til planlægning og vejledning i begravelse eller bisættelse, samt hvilke muligheder man har som efterladt.

Artikler om Hejslet Begravelsesforretning

Kontakt

Hejslet Begravelsesforretning
Grønnegade 12, 9300 Sæby

Telefon: 96149914
Mail: begravelse@hejslet-begravelsesforretning.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere