HF&VUC NORD
HF&VUC NORD
Partnerprofil

HF&VUC NORD

På Sporet 8, 9000 Aalborg

CVR: 29485348

Her synes vi, at alle er noget særligt

HF&VUC NORD er stedet for dem, der gerne vil uddanne sig eller udvide sin faglige horisont i et voksent miljø. Hvis man vil forbedre sin folkeskoleeksamen, tage en hf eller supplere sin studentereksamen, er vi det rette valg. Men også hvis du eller dine medarbejdere har problemer med at læse, stave eller regne, er man hos os på rette spor.

Vi er én uddannelsesinstitution med undervisningssteder i hele Nordjylland, og vi rykker også gerne ud af huset. Alle steder har vi fokus på at bringe folk videre, og vi er gode til det, hvis man skal tro vores resultater.  Vi har et tæt samarbejde erhvervslivet og arrangerer kursusforløb, der tager udgangspunkt i både arbejdspladsens og de ansattes behov. Det kommer der både øget arbejdsglæde og en bedre bundlinje ud af.

 

En af hemmelighederne bag vores succes er mange års erfaring med at undervise voksne; men også at vores lærere brænder for det, de laver. For faget og pædagogikken - og for at flytte hver enkelt kursist så langt som muligt.

 

Det kræver, at vi er tæt på alle, og ved, hvad de hver især har af erfaringer, drømme og potentiale - og at vi kender kunsten at gøre forskel på folk. Det gør vi på HF&VUC NORD.

 

Vi har mere end 1000 kursister om året på vores erhvervskurser fordelt på både offentlige arbejdspladser og det nordjyske erhvervsliv.

 

Ledige stillinger hos HF&VUC NORD

Her kan du se HF&VUC NORDs ledige stillinger.

Artikler om HF&VUC NORD

Kontakt

HF&VUC NORD
På Sporet 8, 9000 Aalborg

Telefon: 99 30 01 00
Mail: vuc@hfvucnord.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere