Høreapparatet - Ørelægernes Høreklinik
Partnerprofil

Høreapparatet - Ørelægernes Høreklinik

Vesterbro 63, 9000 Aalborg

CVR: 27632416

Får du det hele med?

Hos Høreapparatet vejleder vi vores kunder grundigt, når de kontakter os i forbindelse med høretab. Det kan være svært at leve med et høretab i hverdagen. Lidelsen er usynlig, og derfor kan det være svært for omgivelserne at forstå, hvorfor et menneske med høretab kan isolere sig, når mange mennesker er samlet. Vi guider vores kunder til at finde det rette høreapparat, så overskuddet i større selskaber vender tilbage. 

6 afdelinger rundt omkring i Nordjylland

Vi mener at alle har ret til en god hørelse, og derfor har vi 6 afdelinger placeret rundt omkring i Nordjylland. Med et hørecenter i Aalborg, Brønderslev, Hjørring, Hobro, Frederikshavn og Aars er der store muligheder for at finde en afdeling i nærheden af hjemmet. Uanset hvilken afdeling vores kunder besøger, står vi klar med den helt rette vejledning, så vores kunder altid er i trygge hænder. Udover at vores kunder er velkommen i de forskellige klinikker i vores åbningstid, er det også muligt at kontakte os for at aftale et hjemmebesøg. 

Vi tilbyder gratis høretest for at kunne afgøre, hvordan det står til med din hørelse. Derudover tilbyder vi forskellige typer af høreapparater og efterfølgende servicetjek på dem. På den måde sikrer vi, at kvaliteten altid er i top.

Vi står klar til at finde den bedste løsning for dig og dine behov. 

Kontakt

Høreapparatet - Ørelægernes Høreklinik
Vesterbro 63, 9000 Aalborg

Telefon: +45 98 11 32 00
Mail: info@hoereapparatet.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere