inu:it
inu:it
Partnerprofil

inu:it

Tilstedvej 73, 7700 Thisted

CVR: 35193219

Nordens konsulenthus

inu:it er et konsulenthus, der blev etableret i Grønland for mere end 25 år siden med et fokus på rådgivning, optimering, design og support inden for IT-infrastruktur

Virksomheden har oplevet stor vækst siden inu:it havde sin debut som nystartet virksomhed, til i dag at være en organisation med en veletableret struktur med mere end 50 kompetente medarbejdere, flere hundrede kunder med afdelinger i både Grønland og Danmark.

Iværksætterånden som inu:it er dannet ud af lever stadig med frihed til udvikling og ansvar for eksekvering.

Ambitioner som omdrejningspunkt for gode kundeoplevelser

Vi arbejder ud fra en målsætning om at skabe værdi for vores kunder og sætter en ære i at yde professionel rådgivning, overholde aftaler og være let tilgængelige og fleksible. Det har med tiden skabt en lang kundeliste, som både omfatter store såvel som små virksomheder og organisationer i det private og offentlige. 

De ansatte har gennem tiden været med til at sætte rammen for en helt særlig kultur i inu:it med gode kundeoplevelser som omdrejningspunkt. Det er både gennem kreativitet, samarbejde, uddannelse og udvikling. I inu:it stræber vi efter at løse kundernes udfordringer uanset omfang og kompleksitet. 

Kontakt

inu:it
Tilstedvej 73, 7700 Thisted

Telefon: +45 96345500
Mail: salg@inuit.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere