JM Lytzen Teknik
Partnerprofil

JM Lytzen Teknik

Rørdalsvej 30, 9220 Aalborg Øst

CVR: 40218165

Eksperter i smart home og moderne boliginstallation

JM Lytzen er en moderne el-installationsforretning med fokus på private og mindre erhverv. Virksomheden har afsæt i en fascination for samspillet mellem lys og arkitektur med kompetencer inden for alle former for el-installationer i forbindelse med en bolig.

JM Lytzen brænder for at skabe gennemtænkte løsninger. Det betyder, at interne kompetencer og erfaringer spænder bredt blandt medarbejderne.JM Lytzen kan derfor være behjælpelig med en lang række elinstallationer, som bl.a. opsætning og installation af netværk, Wifi, overvågning, adgangskontrol, musik i huset og meget mere.

Den nordjyske virksomhed fra Frederikshavn siger selv: “Vi stræber efter at leverer de bedste resultater og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.”

Kendetegnet for virksomheden er, at JM Lytzen sætter en ære i at overholde sine aftaler, er grundige og troværdige. Ved JM Lytzen bestræbes der altid på at levere høj kvalitet udover kundens forventninger.

Virksomheden har mere end 21 års erfaring med smarthome og belysning. JM Lytzen har derfor været en del af flere projekter i forbindelse med private boliger og erhvervsbygninger eller -lokaler. Fælles for alle JM Lytzens projekter er at æstetik og moderne design er i højsædet.

Ledige stillinger hos JM Lytzen Teknik

Her kan du se JM Lytzen Tekniks ledige stillinger.

Kontakt

JM Lytzen Teknik
Rørdalsvej 30, 9220 Aalborg Øst

Telefon: +45 25 70 51 18
Mail: lars@jm-el.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere