Klim Fjerritslev El
Klim Fjerritslev El
Virksomhedsprofil

Klim Fjerritslev El

Fabriksvej 19, 9690 Fjerritslev

CVR: 30903684

Klim Fjerritslev El-forretning

Klim Fjerritslev El-forretning er en professionel elektrikervirksomhed i Fjerritslev, med over 50 års erfaring. Vi håndterer adskillige typer af opgaver, og hjælper vores kunder med at elektricitetsløsninger i både private boliger, virksomheder, landbrug og andre steder, der er behov for det.

Vores elektrikere kører ud til hele Nordjylland – både i byer og på landet – og beskæftiger os blandt andet med at løse udfordringer inden for:

Vi fungerer som en professionel samarbejdspartner, der følger med udviklingen. Derfor holder vi os opdateret på Smart Homes, således vi kan installere overvågnings- og alarmsystemer som IHC (Intelligent Home Concept), der tillader at styre hjemmets el installationer fra smartphones, tablets og computere. Derudover kan vi hjælpe med energioptimering, således vores kunder kan få installeret smarte, energivenlige løsninger til hjemmets indeklima, der har til formål at spare på energien og på udgifterne, men ikke på komforten.

Fabriksvej 19 i Fjerritslev

Vi har haft fysisk forretning i Fjerritslev i over 20 år, men selve virksomheden har eksisteret siden 1969. I dag fungerer vi som moderselskab til både Kaas Pandrup El (Pandrup og Aabybro) samt Lyngens El-service (Brovst og Halvrimmen), og vi er i dag en af de største el-forretninger i Jammerbugt, som spænder meget bredt på faglighed.


I forretningen på Fabriksvej 19 i Fjerritslev, sælger vi både belysning, støvsugere og små el-apparater, og så har vi et stort udvalg af både hvidevarer og brugskunst. Det er altid muligt at låne en lampe med hjem, hvis man er i tvivl om, hvorvidt den passer ind i indretningen, og den slags kundeservice elsker vi at yde vores kunder.

Kontakt

Klim Fjerritslev El
Fabriksvej 19, 9690 Fjerritslev

Telefon: 98213699
Mail: bogild@klimel.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere