Løkken.dk
Løkken.dk
Partnerprofil

Løkken.dk

Jyllandsgade 15, 9480 Løkken

CVR: 39400197

Velkommen til Løkken

Den gamle badeby byder dig velkommen til nogle herlige, hyggelige, aktive - eller bare stille og rolige dage i og omkring Løkken. Gennem hundrede år har gæster søgt hertil fra ind- og udland, og deres dagsorden er helt klar; Det er nemlig havet, stranden og byen, som trækker mange gæsters interesse og rejselyst. Begiver man sig ud i områdets fantastiske natur, finder man ekstraordinære klitlandskaber, omgivet af det skønneste landskab. Drager man mod nord til Nr. Lyngby, hæves udsynet mod horisonten til stor forskel fra klitlandskabet i syd ved Grønhøj. Således er dette område mangfoldigt, og byder på både ro og afslapning.

Byen bag klitterne

I Løkken har du altid det fantastiske Vesterhav lige i baghaven. Der er strandsand i gaderne, en vidunderlig maritim stemning og en atmosfære som får dig HELT ned i gear. Byen, klitterne og havet sætter rammerne for nye uforglemmelige minder for hele familien. Glæd dig til gode middage, lange gåture og fantastiske oplevelser i Løkken.

Løkken Turistbureau

Løkken Turistbureau holder åbent året rundt, og personalet står altid klar til at hjælpe og inspirere til ”løkkendariske” oplevelser. Her finder du også vandrekort, cykelkort, udlejning af golfudstyr, fisketegn, færgebooking via Stenaline og meget mere. Gå ikke glip af et besøg i turistbureauet butik, som giver rig mulighed for at tage lidt af Løkken med hjem.

Turistbureauet findes på adressen Jyllandsgade 15, mellem Løkken Apotek (i den anden ende af bygningen) og SuperBrugsen Løkken. Der er mange (gratis) p-pladser lige uden for døren, og busterminalen ligger ligeledes ved siden af bureauet.

Vi glæder os til at byde velkommen til Løkken.

Kontakt

Løkken.dk
Jyllandsgade 15, 9480 Løkken

Telefon: 98991009
Mail: info@loekken.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere