Mekoprint
Mekoprint
Partnerprofil

Mekoprint A/S

Hermesvej 2, 9530 Støvring

CVR: 10825598

Vi skaber sammen

Mekoprint er en international udviklings- og produktionspartner, som i over seks årtier har specialiseret sig i kundespecifikke løsninger til elektronik- og industrivirksomheder. Vi designer, udvikler og producerer komponenter, der indgår i en lang række forskellige produkter og brancher i hele verden. Vores succes bygger på mange års erfaring og unik specialistviden med et brændende ønske om at skabe sammen. 

Selvom vi er placeret flere forskellige steder – både i Danmark og i udlandet, har vi formået at skabe et unikt sammenhold og en stærk forbedringskultur, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder og kompetencer. Derfor gør vi os umage i alt hvad vi laver, og det ligger naturligt for os at tage ejerskab. Vi er anerkendt for at være en attraktiv og engageret arbejdsplads, og den position vil vi bevare – nu og i fremtiden.

Med det solide udgangspunkt vil vi fortsætte vores ambitiøse og langsigtede investeringer, udvide vores globale tilstedeværelse og bidrage sammen med andre frontløbere i den bæredygtige omstilling. Suppleret med øget digitalisering og målrettede certificeringer, vil vi styrke vores position – så vi kan blive endnu bedre til at skabe sammen – til gavn for os alle.

Tilgang til bæredygtig udvikling

Bæredygtighed i Mekoprint handler om en fortsat positiv udvikling for alle interessenter i og omkring virksomheden.

Derfor udvikles Mekoprint med udgangspunkt i en firedobbelt bundlinje, der hele tiden skal holdes i balance for at sikre en langsigtet bæredygtig udvikling:

 • Arbejdsglæde
  • ikke mindst på grund af den forskel vi gør for kunderne og samfundet generelt.
 • Økonomisk vækst
  • på grund af, og ikke på trods af bæredygtig udvikling.
 • Kundetilfredshed
  • også for vores bidrag til øget fælles bæredygtighed.
 • Samfundsansvar
  • som grundlæggende forudsætning og formål for vores udvikling.

Tilgang til arbejdsglæde

Vi ønsker at være en virksomhed og arbejdsplads, hvor alle ansatte går glade til og fra arbejde – langt de fleste dage. Vi ved, at der er en sammenhæng mellem arbejdsglæde, engagement og de resultater vi laver. Vi har en kultur hvor optimering er vigtigt, og derfor ønsker vi også at udvikle og optimere på vores måde at samarbejde på løbende.

Hver tredje måned stiller vi alle ansatte 10 spørgsmål, som omhandler arbejdsglæde, god ledelse og det gode samarbejde. Spørgsmålene er nøje udvalgt og bruges til fælles feedback og forbedring – både i teams og overordnet i divisionerne.

Ledige stillinger hos Mekoprint

Her kan du se Mekoprints ledige stillinger.

Artikler om Mekoprint

Kontakt

Mekoprint A/S
Hermesvej 2, 9530 Støvring

Telefon: 99365600
Mail: info@mekoprint.com

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere