Messecenter Vesthimmerland
Messecenter Vesthimmerland
Partnerprofil

Messecenter Vesthimmerland

Messevej 1, 9600 Aars

CVR: 10278546

Velkommen til Messecenter Vesthimmerland - Når det skal være unikt

Hos Messecenter Vesthimmerland går vi forrest, når det næste arrangement skal planlægges. Vi har over 30 års erfaring, og derudover er vi blandt de største og mest professionelle i Danmark, når der skal afholdes møder, konferencer eller bryllup. 

Uanset hvor få eller mange der skal samles i et lokale hos os, så har vi plads. Med plads til op til 2000 gæster, kan vi stå for ethvert arrangement. 

Foruden lokaler til det næste arrangement sørger vi også for maden. Restaurant Messen forpagter messecenter Vesthimmerland. Restauranten leverer gourmetoplevelser af højeste kvalitet.

Vi har prøvet det meste med vores mangeårige erfaring. Vi står klar til at rådgive om rammerne for et godt og personligt arrangement. 

Vores vision er at skabe Danmarks mest alsidige oplevelsescenter med høj kvalitet, uanset hvilket arrangement der er tale om. Vi ønsker at rumme en mangfoldig fauna af oplevelsesøkonomisk arrangementer. 

Med parkering lige til døren og en central placering i det sydlige Nordjylland, tæt på motorvej og lufthavn, stræber vi på at være det foretrukne valg til afholdelse af arrangementer. 

Artikler om Messecenter Vesthimmerland

Kontakt

Messecenter Vesthimmerland
Messevej 1, 9600 Aars

Telefon: 98 62 48 00
Mail: info@messecenteret.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere