METROPOL ShoppingCenter
METROPOL ShoppingCenter
Partnerprofil

METROPOL ShoppingCenter

Østergade 30, 9800 Hjørring

CVR: 31299446

Danmarks bedste shoppingcenter i Nordjylland

I hjertet af Hjørring finder du METROPOL ShoppingCenter. Med 40 specialbutikker og 4 spisesteder finder du alt, hvad du skal bruge af både shopping og sjove aktiviteter for hele familien. I har masser af tid til hygge, for lige under centret findes 450 parkeringspladser, hvor I kan holde gratis i 3 timer.

METROPOL er Vendsyssels største indkøbscenter, og er flere gange blevet kåret som Danmarks bedste shoppingcenter i kategorien "Shoppingcentre under 25.000 kvm”.

Gå på opdagelse i spændende butikker og shop alt fra tøj, sko og hudpleje til sportsudstyr, køkkengrej og bøger. Undervejs kan I også nyde en god kop kaffe eller spise en lækker frokost. Uanset hvad du skal købe, hvad du har lyst til at spise, og hvad du kan drømme om af sjove aktiviteter året rundt, kan du være sikker på at finder det hos METROPOL ShoppingCenter i Hjørring.

Optjen bonuspoint med METROPOL app

Vil du have overblik over alle de gode tilbud og rabatter samt de mange spændende aktiviteter for hele familien, skal du hente vores helt egen Metropol app. Her kan du kan optjene bonuspoint, ved hvert eneste besøg, og få præmier og specialtilbud som andre ikke kan få fat i.

Kontakt

METROPOL ShoppingCenter
Østergade 30, 9800 Hjørring

Telefon: +45 28 18 84 35
Mail: marketing@metropolshopping.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere