Nordicals
Nordicals
Partnerprofil

Nordicals

Skibbrogade 3, 3. sal. 9000 Aalborg

CVR: 17990446

Værdiskabende ejendomsrådgivning i Region Nordjylland

Nordicals Aalborg er regionens største og ældste erhvervsmæglerfirma, og vi er en del af noget større. Med 23 forretninger på landsplan er Nordicals den markedsledende erhvervsmæglerkæde i Danmark. Vores professionelle erhvervsmæglere og erhvervsrådgivere arbejder med alle former for rådgivning og mæglerservice, uanset om der er tale om køb og salg af investerings- eller erhvervsejendomme eller udlejning og vurdering af erhvervsejendomme. Vi har mange års erfaring, dyb lokal indsigt og højt kompetenceniveau.

Vi kender Nordjylland, og Nordjylland kender os. Vi er en del af erhvervslivets netværk af rådgivere her i Region Nordjylland, og vi engagerer os regionalt og lokalt. Derfor har vi igennem mere end 30 år opbygget en omfattende viden og et stort netværk, som vi gerne lader dig og din virksomhed få del i. Når du skal investere i en investeringsejendom, erhvervsejendom eller i en endnu ikke opført projektejendom, er der mange individuelle forhold og særlige ønsker at tage hensyn til. Hos Nordicals har vi kompetencerne til at være din sparringspartner fra start til slut.

Finansiering

Vi har et stort netværk inden for finanssektoren og kan derfor være behjælpelige med ydelser og kompetencer i forhold til finansiering af din ejendom.

Vi sikrer via vores storkundeteam en professionel helhedshåndtering af Capital Markets-transaktioner, uanset om der er tale om transaktioner med indenlandske eller udenlandske investorer.

Nordicals er din førende erhvervsmægler

Nordicals er erhvervslivets professionelle sparringspartner ved formidling af erhvervsejendomme, og vi varetager alle opgaver med køb, salg, udlejning, afståelse, vurdering og projektudvikling indenfor investerings-/ og erhvervsejendomme.

Artikler om Nordicals

Ledige stillinger hos Nordicals

Her kan du se Nordicals' ledige stillinger.

Kontakt

Nordicals
Skibbrogade 3, 3. sal. 9000 Aalborg

Telefon: +45 98134000
Mail: 9000@nordicals.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere