Polygon A/S
Polygon A/S
Partnerprofil

Polygon A/S

Korinthvej 5B 9220 Aalborg Øst

CVR: 31859883

Et af Danmarks største skadeserviceselskaber

Med 16 afdelinger fordelt over hele Danmark er Polygon er et af landets største skadeserviceselskaber landet. Polygon tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor skadeservice - fugt, brand, teknik, klima og rengøring.

Vi er et decentraliseret skadeservicefirma med en organisation, der bygger på en stærk kerne af afdelingschefer, som går op i lokalt entreprenørskab, hvilket er grundlaget for vores succes.

Always By Your Side

"Always By Your Side" er vores virksomhedsløfte, og hvad vores kunder kan forvente af os. Løftet handler ikke kun om de ydelser, vi tilbyder, men udtrykker også hvorfor, det er en fordel for kunderne at vælge Polygon.

Polygon kan tilkaldes 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, hele året rundt.

Polygon-koncernen

Polygon A/S starte helt tilbage i 1962, og var blandt de første virksomheder i Danmark, som gik ind i egentlig skadeservice. Polygon A/S har desuden rødder i Munters Gruppen, en international virksomhed anerkendt som fugtekspert i branchen.

Polygon er en del af Polygon-koncernen, som er en global virksomhed, der opererer i 16 lande på 3 kontinenter med mere end 6.000 dedikerede og dygtige medarbejdere. I Europa er Polygon-koncernen den ubetingede markedsleder. 

Ledige stillinger hos Polygon

Her kan du se Polygons ledige stillinger.

Kontakt

Polygon A/S
Korinthvej 5B 9220 Aalborg Øst

Telefon: +45 29 49 43 59
Mail: ok@polygondb.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere