Profox
Profox
Partnerprofil

Profox

Jellingvej 9, 9230 Svenstrup

CVR: 30817346

Om Profox

Hos Profox arbejder vi både i eventbranchen og erhvervslivet, hvor vi leverer tekniske totalløsninger af høj kvalitet. Vi både sælger og udlejer udstyr til lyd, lys, AV og sceneløsninger, der skal bidrage til den gode publikumsoplevelse. Jeres ønsker, behov og budgetter er i centrum hos os, og vi stiller samtidig vores kreativitet, know-how og engagement til rådighed, så vi sammen finder den bedste løsning til jeres næste arrangement. Højeste kvalitet af udstyr, kompetente og kundemindede medarbejdere, gør os til en betroet leverandør og samarbejdspartner.

Vi er meget bevidste om at levere en god oplevelse for vores kunder, således de kan levere en god oplevelse for deres publikum.

Eventtyper

Hos Profox leverer vi totalløsninger til alle typer arrangementer, uanset størrelse og omfang. Det inkluderer blandt andet:

• Livearrangementer, såsom koncerter
• Shows og events
• Messer og udstillinger
• Visuelle løsninger, i form af lys
• Kunst, teater og TV
• Konferencer og møder
• Sportsarrangementer

Vi har leveret løsninger til arrangementer som Nibe Festival, Tall Ships Race og ved stormøder hos Agri Nord, og vi leverer til alle slags arrangementer små som store.

Udlejning

Udlejning af lyd, lys, scene og AV-produkter kan både foregå som en pakkeløsning eller udlejning af enkelte ”dimser”. Det kommer an på behovet, og hvis man i forvejen har udstyr, men blot mangler det sidste til opstillingen, står vi til rådighed med opsætning og tilpasning, så hele opstillingen er klar og virker til jeres arrangement.

Salg & Installation

Vi forhandler og installerer en lang række løsninger og produkter, både relativt simple løsning og specielle løsninger. Vi forhandler eksempelvis samlede tekniske AV-løsningerv til konferencelokaler, eller andre steder, hvor man kunne have behov for skærme, lærreder, projektorer eller højtalere. Vi er garant for sublim vejledning, så I får det bedste ud af jeres produkter.

Reparation & Service

Profox servicerer både enkelte produkter på vores værksted, samt fastmonterede løsninger i blandt andet virksomheder og offentlige intuitioner. Vi kommer også gerne ud og servicerer udstyret hos jer, og sikrer en professionel og fremtidssikker installation.

Ledige stillinger hos Profox

Her kan du se Profox' ledige stillinger.

Artikler om Profox

Kontakt

Profox
Jellingvej 9, 9230 Svenstrup

Telefon: +45 72344622
Mail: info@profox.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere