Ren-Produktion
Virksomhedsprofil

Ren-Produktion

Nørrebro 18, 9881 Bindslev

CVR: 39985608

Industrirengøring i Nordjylland.

Ren-Produktion ApS har specialiseret sig i industrirengøring i Nordjylland nær Hobro, Randers, Aarhus og Aalborg. Vores erfaring ligger især indenfor rengøringsopgaver ved fødevarevirksomheder, som fiskeindustri, slagteri, frysehuse mm. Vi udfører rengøring, der ofte kræver særlige rengøringsmetoder og specielt rengøringsudstyr. 

Ren-Produktion ApS sætter en ære i at udføre et grundigt stykke arbejde ved rengøring. Med enkelthed, arbejdsomhed og ordholdenhed kan vi hjælpe din fødevarevirksomhed, der har behov for stabilitet, ensartet resultater og dokumenteret rengøring under hensyntagen til 3. parts certifikater som f.eks. IFS og BRC. 

For at opnå den gode kvalitet ved rengøringen sikrer vi altid en grundig rengøringsplan og instrukser ud fra dine ønsker. Vi sikrer, at rengøringsmedarbejderen bliver indkørt af vores kvalitetsansvarlige, en fast kontaktperson med ansvar for rengøringsaftalen og løbende evaluering og opfølgning på rengøringen. På den måde kan vi være sikre på, at rengøringens kvalitet altid er tilfredsstillende. 

Ren-Produktion ApS - vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Ledige stillinger

Se ledige stillinger hos Ren-Produktion her

Kontakt

Ren-Produktion
Nørrebro 18, 9881 Bindslev

Telefon: 7026 1939
Mail: adm@ren-produktion.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere