Smarteyes
Smarteyes
Virksomhedsprofil

Smarteyes

K. Christensens Vej 2D, 9200 Aalborg SV

CVR: 35247092

En smart måde at købe briller på

Smarteyes startede op i 2007 af svenske iværksættere, som mente, at den traditionelle optikerbranche var for selvtilfreds, for dyr og alt for kedelig. De mente, at de kunne gøre det smartere og sjovere at købe briller til en fornuftig pris. Hos Smarteyes gør vi dit brillekøb helt enkelt. Når du køber briller hos os, får du altid frit valg mellem alle brillestel og alle kollektioner. Det er uanset om du skal have enkeltstyrke- eller flerstyrkebriller og uanset styrker. Det er derfor, at Smarteyes er en meget smartere måde at købe briller på.

Vi lægger stor vægt på mode og design. Vi får hele tiden nye trendy stel i butikken, og vi har altid flere hundrede briller kunden kan vælge mellem. Det skal være ukompliceret og sjovt at handle med Smarteyes. Vores optikere samarbejder med stil- og modekyndige sælgere. Kunden vælger selv hvor meget hjælp og rådgivning, han eller hun vil have. Vores butikker er gennemtænkte og nemme at finde rundt i.

 

Gør karriere hos Smarteyes

Smarteyes er en ung og innovativ virksomhed, og vi har en vision om at blive den mest anbefalede optiker - både af vores kunder og medarbejdere. Du kan læse mere om at gøre karriere hos Smarteyes ved at trykke her.

Kontakt

Smarteyes
K. Christensens Vej 2D, 9200 Aalborg SV

Telefon: 70 23 23 03
Mail: info@smarteyes.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere