Unique Human Capital
Unique Human Capital
Partnerprofil

Unique Human Capital A/S

Skelagervej 375E, 9000 Aalborg

CVR: 31502705

Respekteret konsulenthus – Kompromisløs rådgivning indenfor menneskelig kapital

Hos Unique Human Capital har vi mange års erfaring inden for headhunting & rekruttering af højt kvalificerede kandidater til senior- og ledende jobs, på tværs af både den private – og offentlige sektor. Virksomheden blev etableret i 2003, og består nu af 28 medarbejdere fordelt på kontorer i både København, Aarhus og Aalborg.

Vi er et rekrutteringsbureau, og vores medarbejdere løser opgaver inden for Board Search, Executive Search, Search & Selection samt assessment og outplacement, i danske såvel som internationale virksomheder. Vi ønsker at skabe værdi for vores kunder, gennem blandt andet rekruttering af medarbejdere, og vi gør en ære i at finde netop de nøglepersoner, der skaber resultaterne: topledere, bestyrelsesmedlemmer, ledere og specialister.

Kvalitet, kompetence og troværdighed er drivkraften i alt, hvad vi foretager os i forhold til både kunder, samarbejdspartnere og kandidater.

Unique Human Capital blev i september 2016 en del af First Chair Group (FCG), hvor vi deler ambitioner med Envision, A2, Gorm, Harbinger, Rodkjær Event, FCG Consulting, Pluss Leadership og FCG Global Goals om at skabe Danmarks førende koncern af rådgivningsvirksomheder. Tilsammen beskæftiger First Chair Group +250 medarbejdere, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi.

3 kontorer – 28 unikke medarbejdere
Vi har det sidste år løst mere end 220 opgaver - i kompromisløs kvalitet.

Velafprøvede effektive processer - gennemtestede og dokumenterede.

Etiske principper og moral er afgørende for headhunterbranchen

Enhver kan i dag kalde sig headhunter. Der er hverken restriktioner eller forpligtelser for at kunne anvende titlen. Det stiller derfor krav til branchen, som vi skal tage alvorligt. Ikke alene for branchens egen skyld, men i høj grad for både kandidater og kunder. "Vores branche spiller en nøglerolle på et glohedt arbejdsmarked. Samtidig skal vi insistere på, at kvaliteten i rekrutteringen altid er i top.

Bliv en del af UHC

Hvis du er blevet nysgerrig på dine muligheder i Unique Human Capital og mener, du kan bidrage til vores vækst, så læs mere her

Ledige stillinger hos Unique Human Capital

Her kan du se Unique Human Capitals ledige stillinger.

Artikler om Unique Human Capital A/S

Kontakt

Unique Human Capital A/S
Skelagervej 375E, 9000 Aalborg

Telefon: 70206700
Mail: mail@uhc.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere