Wicotec Kirkebjerg
Wicotec Kirkebjerg
Partnerprofil

Wicotec Kirkebjerg

Dybendal Allé 10, 2630 Taastrup

CVR: 73585511

Alle kompetencer samlet ét sted

Total teknikerentreprenør og servicepartner

Hos Wicotec Kirkebjerg fokuseres der på byggeri, industri og infrastruktur inden for virksomhedens kernekompetencer: 

  • El
  • VVS
  • Ventilation
  • Anlæg

Wicotec Kirkebjerg er en landsdækkende teknikerentreprenør og servicepartner, der omsætter for mere end 2 mia. kroner og har over 1.350 medarbejdere. Virksomheden er meget ressourcestærk, hvorfor det også er muligt for dem at indgå i alle former for samarbejder og projekter - små som store, og i hele Danmark. 

Ligeledes har Wicotec Kirkebjergs medarbejdere yderst brede kompetencer, og en stærk erfaring, der gør, at de kan tilbyde deres kunder døgnovervågning og service, ved enkeltstående aftaler, servicekontraktkoncepter eller facility management aftaler. 

Forretningsgrundlag:

Wicotec Kirkebjergs ambition er at være den foretrukne teknikentreprenør og servicepartner i Danmark. Således tages der udgangspunkt i kundens behov, og Wicotec Kirkebjerg finder de mest værdiskabende løsninger til den enkelte drift eller det enkelte projekt. Wicotec Kirkebjerg er ambitiøse i alle samarbejder, og benytter derfor de nyeste teknologier og værktøjer. 

Faglighed og det tætte samarbejde er i højsædet, og er drevet af Wicotec Kirkebjergs fire bærende værdier: Ansvar, fokus, engagement og ambition. 

Ledige stillinger hos Wicotec Kirkebjerg

Her kan du se Wicotec Kirkebjergs ledige stillinger.

Kontakt

Wicotec Kirkebjerg
Dybendal Allé 10, 2630 Taastrup

Telefon: 44220000
Mail: info@wk.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere