Kære nordjyske erhvervsliv, vores studerende har brug for jer – og I har brug for dem
Lederens løsning

Kære nordjyske erhvervsliv, vores studerende har brug for jer – og I har brug for dem

Lektorerne Maria Larsen-Zarechnova, Bo Erik Oelkers Heilberg og Katrine Gorm Davidsen underviser til dagligt på serviceøkonomuddannelsen på Professionshøjskolen UCN. De kommer her med en invitation til de kommende aftagere af deres studerende.

Foto: Bente Poder
8. august 2022

I formatet Lederens Løsning giver vi spalteplads til ambitiøse nordjyder, så de har mulighed for at fortælle om en aktuel problemstilling eller udfordring i deres arbejdsliv. Vores eneste krav er, at skrivet også skal indeholde en mulig løsning på problemet.

Dette indhold er skrevet efter en samtale med de ovenstående lektorer.  Det er altså et udtryk for holdninger, formuleret af journalist Vivian Lamhauge.

Vores fornemmeste opgave på UCN er at uddanne mennesker til at udvikle Nordjylland i alle dele af samfundet. Vi har faktisk taget det på os som et udtalt mål at styrke og uddanne de unge mennesker til virkeligheden. Til Nordjylland.

Men for at lykkes med det, så kræver det, at vores studerende allerede under studietiden møder den praksis - den virkelighed - de kommer til at arbejde i efterfølgende.

Det er der heldigvis flere af jer, der anerkender vigtigheden af. Men vi ser gerne, at endnu flere virksomheder melder sig på banen.

Vi har jeres fremtidige medarbejdere i vores hænder. Det er os, der uddanner dem, som senere i livet bliver jeres vigtige arbejdskraft i hotel-, turisme-, sport & event- samt detailbranchen.

Men den teori de studerende bliver præsenteret for på studiet, bliver kun værdifuld og meningsgivende for dem, hvis den bliver koblet på en reel problemstilling fra jer i erhvervslivet.

Måske søger I en dybere kundeforståelse på baggrund af en grundig dataindsamling, nogle kreative indspark til konceptudvikling og markedsføring eller tiltag, der kan hjælpe jer med at tiltrække flere frivillige? Alt sammen og mere til kan vores studerende fra Serviceøkonomuddannelsen byde ind med.

Prøv Vigeur


Opret en gratis Vigeur Light-profil og læs videre. Med en Light-profil får du adgang til 5 artikler pr. måned.

Er du allerede abonnent?