Kom til toppen af Danmark og få dét job, du ønsker: Ny ordning skal hjælpe ukrainske flygtninge
Arbejdspladsen

Kom til toppen af Danmark og få dét job, du ønsker: Ny ordning skal hjælpe ukrainske flygtninge

Det lokale erhvervsliv i Skagen og Aalbæk har startet nyt samarbejde med Frederikshavn Kommune. Ordningen skal være med til at give ukrainske flygtninge præcis det job, de ønsker.

Foto: Unsplash.com
17. maj 2022

Godt 120 ukrainere i den arbejdsdygtige alder har taget den lange vej fra det krigsramte land til toppen af Danmark. Blandt byens Skagensgule huse er flygtningene ved at få en dagligdag op at stå. Og for de ukrainere, der er klar til det, er næste skridt at få en plads på det danske arbejdsmarked.

I Skagen og nabobyen Aalbæk har det lokale erhvervsliv taget affære og gennem dialog stablet et samarbejde med Frederikshavn Kommune på benene. Det har resulteret i en jobmatch-ordning, hvor ukrainerne bliver matchet med lige præcis det job, de ønsker.

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.