Foto: Oscar Scott Carl/Ritzau Scanpix
Arbejdspladsen

Morten Ballisagers LinkedInopslag er et skulderklap til jobsøgerne og en skideballe til dem i job, som har sit på det tørre

Det er hårdt at havne udenfor sporet. Især hvis det er ufrivilligt. Derfor advokerer Morten Ballisager, direktør i Konsulenthuset Ballisager, for, at vi møder jobsøgende med større forståelse – og pakker arrogancen sammen.

Foto: Oscar Scott Carl/Ritzau Scanpix
17. januar 2023

Morten Ballisager har startet en kampagne på LinkedIn.

Ifølge ejer og direktør af Konsulenthuset Ballisager har vi nemlig et fælles ansvar. Både overfor samfundet men også overfor den enkelte, der står i en svær situation.

I et opslag på det sociale medie skriver han:

”Det er nederen at være ufrivilligt uden job. Os som har vores på det tørre, skal huske at tage godt imod jobsøgerne, når de banker på med ønsket om dialog.Jeg opretter hermed hashtagget #hjælpenjobsøger - under dette hashtag kan man oprette en ’støtteaktivitet’ til jobsøgere.”

Selv kalder han kampagnen for ”et skulderklap til de jobsøgende og en lille skideballe til dem i job, der har sit på det tørre”.

En kortere vej i job er et fælles ansvar

Morten Ballisager kan selv huske, hvordan det var at være jobsøgende. Det er faktisk en periode i sit liv, han næppe tror, han glemmer.

”Jeg har også prøvet at være den, der banker på døre og forsøger at gøre sig lækker overfor virksomhederne. Der oplevede jeg selv alt lige fra imøde

Prøv Vigeur


Opret en gratis Vigeur Light-profil og læs videre. Med en Light-profil får du adgang til 5 artikler pr. måned.

Er du allerede abonnent?