Hvad står øverst på ønskelisten til vores arbejdsgiver? “Det tager 10 sekunder, men holder i 14 dage”
Tendenser

Hvad står øverst på ønskelisten til vores arbejdsgiver? “Det tager 10 sekunder, men holder i 14 dage”

Vigeur har spurgt tre unge kometer, hvad der giver dem mest arbejdsglæde og motivation. En undersøgelse fra 2022 bakker op om deres svar.

Foto: Claus Søndberg
12. december 2022

Der var rungende tavshed i radiostudiet, da Matilde Alexandra satte et musiknummer på til lytterne og trak sine hovedtelefoner af.

For første gang havde hun sunget live i radioen sammen med en lytter og sin makker, Anders Wortmann – og nu stod de tavst og kiggede på hinanden, mens de overvejede, om det egentlig var fedt.

“Vi kan godt gøre det bedre,” nåede Matilde Alexandra at sige, før to ledere bragede ind i studiet med highfives og skraldende grin.

De indslag skulle radiomakkerne love at holde fast i, for lytterne ville elske det.

Matilde Alexandra fortalte om episoden, da hun ved Vigeur LIVE deltog i et panel om rekruttering og fastholdelse af store talenter. Og selvom oplevelsen burde være banal, havde den åbenlyst gjort indtryk på den prisvindende radiovært:

“I flere uger kunne man høre, at vi var flyvende og følte, at vi kunne bære hele verden. Vores pingpong var federe i programmerne, og pludselig var vi også meget skarpere. Bare fordi cheferne én gang kom flyvende ind ad døren og sagde, at vi var skidegode.”

“Det tog dem 10 sekunder at rose os,” tilføjede hun på scenen til Vigeur LIVE. ”Og følelsen sad i os i 14 dage bagefter.”

Ros og anerkendelse er afgørende for vores arbejdsglæde

Også ifølge Cristian Goga, der sad med i panelet af unge kometer, giver ros og anerkendelse ny energi – og den lille gestus gør det lettere at komme igennem perioder med ekstra tunge arbejdsbyrder.

En opfattelse, der bliver bakket op af arbejdsglædekonsulent Arlette Bentzen, som Vigeur tidligere har talt med:

Øv... Delingen er udløbet


Artiklen har været delt med dig af en abonnent hos Vigeur. Der er desværre allerede gået 48 timer - tiden flyver.

Prøv Vigeur i 2 måneder for kun 1 kr.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.