Iværksætterdrøm med tidsmangel: Direktøren lærer nye ting hele tiden
Årsværk

Iværksætterdrøm med tidsmangel: Direktøren lærer nye ting hele tiden

Med ny webshop, fremvisninger og messebesøg er timer i døgnet for tiden den største mangelvare for CAMP ON TOP-direktør Lotte Gaardboe. Det kan du høre meget mere om i andet afsnit med Hirtshals-virksomheden i Vigeurs iværksætterserie "Årsværk".

Foto: Jens Otto Barsøe
31. marts 2022

Nogle gange er døgnets 24 timer bare ikke nok til at nå alt, hvad der står på to-do listen. Netop den udfordring løber Lotte Gaardboe ind i flere gange om ugen for tiden hos CAMP ON TOP, hvor hun er ejer og direktør. Virksomheden udlejer og sælger tagtelte samt tilhørende udstyr og er en af de tre, Vigeur følger gennem et år i iværksætterserien "Årsværk".

Hos CAMP ON TOP har der siden Vigeurs første besøg i februar været været fuld gang i forberedelserne til den forestående sommersæson. De involverer en ny webshop, som har lagt beslag på mange af de timer, som Lotte Gaardboe har til rådighed ved siden af sit fuldtidsarbejde i shipping-branchen.  

"Vi er bagud for at være helt ærlig. Det skyldes, at der bare ikke er timer nok i døgnet. Vil man være selvstændig med et job ved siden af, så kræver det virkelig, at man arbejder hver dag, når man kommer hjem og har en god planlægning og struktur. Man skal virkelig ville det," lyder det fra Lotte Gaardboe. 

Det er sammen med partneren Rolf Opstrup, at hun har startet virksomheden i Hirtshals. Det er håbet, at feriefolket skal få øjnene op for det Lotte og Rolf med et glimt i øjet kalder "Champing". Mens en tagtelt-tur for langt de fleste endnu er en uudforsket ferieform, skal der også findes vej gennem iværksætter-junglen hos CAMP ON TOP.   

"Vi er jo kun to i firmaet, og vi skal være gode til det hele. Det er alt fra markedsføring til salg og økonomi. Vi er startet op fra bunden og har som sådan ikke nogen viden om alle de ting. Man kunne nogle gange godt tænke sig, at der var medarbejdere, der kunne hjælpe til, men sådan er det ikke lige nu. Man lærer ekstremt meget ved at være selvstændig. Der er hele tiden nye ting, som man ikke havde regnet med eller ikke var opmærksom på fra start. Så skal man rette ind og gå nye veje," siger Lotte Gaardboe. 

Hun håber at webshoppen, der er blevet arbejdet meget på gennem den seneste tid, kan være med til at generere flere indtægter, så der kan kan blive ansat andre CAMP ON TOP-medarbejdere end hende selv og Rolf. Sidstnævnte har gennem den seneste tid haft mere end nok at se til med sit fuldtidsjob. 

- Rolf hjælper på messer, med udlejning og med at montere tagtelte, så jeg kunne ikke undvære ham, men jeg kunne også godt bruge ham lidt mere, smiler Lotte Gaardboe. 

Længere oppe i artiklen er der link til første artikel/afsnit i serien med CAMP ON TOP, hvor du får historien bag virksomheden og hvordan det hele startede. Her kan du se andet afsnit, hvor Lotte Gaardboe bl.a. fortæller om en stor messe i Herning, der fik en noget hektisk optakt og den føromtalte webshop, der har givet flere udfordringer end forventet: