Claus Pedersen. Foto: Claus Søndberg
Claus Pedersen har særdeles stor rutine, når det kommer til at vinde og at ville vinde kampe. Foto: Claus Søndberg

Aalborg Håndbold har fået en ny spiller på det hold, der bakker op om spillerne på banen: Claus Pedersen er tiltrådt som kommerciel direktør.

Og det er ikke en hvilken som helst ny chef for det kommercielle område, klubben har fået. Det er en mand, som ved noget om håndbold - og som vil vinde. Det beviste han, da han selv spillede håndbold og som ynglingespiller var dansk mester. Senere fulgte 250 divisionskampe som stregspiller for Aalborg KFUM. Her stiftede han bekendtskab med den lidt yngre Jan Larsen, nuværende direktør for Aalborg Håndbold, men dengang en makker på håndboldbanen.

Siden fortsatte Jan til overbygningen i Vadum, mens Claus i midt 80'erne erkendte, at han skulle stoppe med håndbold på topplan.

For vi dribler tilbage til begyndelsen af 1980'erne, hvor Claus Pedersen lige var blevet uddannet som autoelektriker og skulle aftjene sin værnepligt ved Dronningens Livregiment. Her fornemmede han hurtigt den mystik, der var og stadig er omkring Jægerkorpset og Frømandskorpset.

Han ...

Prøv Vigeur i 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Allerede abonnent?