Her finder du alle emner, Vigeur skriver om

Dyk ned i Vigeurs univers, hvor du finder indhold om alt fra iværksætteri, ledelse og uddannelse til rekruttering og jobsøgning.

Samlinger af emner

Ledelse

Kom med helt tæt på lederskab og store ambitioner på Vigeur, når vi bringer portrætter af nordjyske profiler, tendenshistorier om fremtidens lederskab og de store mål og ambitioner, som tænder og motiverer de nordjyske ledere.

Du får også inspirerende forskning med på vejen. 

Trivsel

Trivsel er altafgørende for at fastholde medarbejdere. 

Derfor er det også et tema, vi ofte berører i vores indhold. Læs, se og lyt med i vores indhold, hvor du får viden om, hvad der får medarbejdere til at trives i deres job.

Det giver vi dig gennem portrætter af inspirerende nordjyder, den nyeste forskning på området og dilemmafyldte podcasts, hvor nordjyske profiler guider lyttere gennem deres dilemmaer. 

Rekruttering

Hvordan får man de bedste kollegaer? Hvad efterspørger fremtidens medarbejdere? Og hvordan undgår man, at ens medarbejdere søger mod nye arbejdspladser? 

Det gør en række af vores indhold dig klogere på gennem inspirerende portrætter, forskning på området og fortællinger, der går tæt på dem, der allerede klarer sig godt. 

Karriere

Hvordan er vejen til drømmejobbet? Og hvordan finder man balancen mellem arbejdsliv og privatlivet?

Det giver vi dig svaret på gennem artikler, som kommer med konkrete værktøjer til udvikling, inspirerende fortællinger og portrætter, der fører os helt tæt på de mennesker, der måske allerede har fundet svar. 

Iværksætteri

Iværksættere brænder for deres idéer. De er ildsjæle, der stoler på deres mavefornemmelse, og som tør kaste sig ud, hvor de ikke kan bunde.

Nogle nystartede virksomheder bliver bragende succeser, mens andre må kæmpe og måske bukke under. Det er iværksætteri på godt og på ondt, og det samme afspejler vores indhold om iværksætteri her på Vigeur.

Læs, lyt og se med i vores indhold om iværksætteri. 

Nyheder

Vigeur er dit personlige erhvervsmedie. Udover tendenshistorier, inspiration til karrieren og værktøjer til dit arbejdsliv, giver vi dig også overblik og korte nyheder om erhverv, arbejdsliv og karriereskift.

Samfund

Vigeur giver dig overblik over aktuelle sager, tendenser og stof med betydning for arbejdslivet.

Alle emner