Om Vigeur

Man siger ’Den der lever stille, lever godt’. Det smitter bare ikke. Og det har vi brug for. Vi er her for dig, der vil noget. Med karrieren. Med virksomheden. Med livet.

Tom Bue, chefredaktør. 

Vigeur er det personlige erhvervsmedie med positiv, kritisk journalistik. Vi skaber nye forbindelser i spændingsfeltet mellem holdninger, nye ideer, mennesker og vores partnere. Vi er et medie, en mediator og sammen er vi en bevægelse, der favner både den spirende iværksætter, den etablerede virksomhed og den ambitiøse nordjyde.

Prøv Vigeur

Bliv en del af fællesskabet

Vigeur er en bevægelse af tusindvis af brugere og mere end 80 partnere, som brænder for at styrke og udvikle dem selv og Nordjylland. Som Vigeur Partner får du eksklusiv adgang til alle Vigeur events, meningsfuld synlighed, ny viden og inspiration fra de seneste tendenser.

Se mere om partnerskaber

Mød Vigeur

På Vigeur dedikerer vi os hver dag til at levere indhold, der inspirerer og støtter dig, der vil mere - med dit arbejdsliv, din virksomhed og med Nordjylland. Mød teamet her:


Tom Bue

Tom Bue

Chefredaktør

tb@dnmh.dk

Vigeur handler om det nordjyske erhvervsliv. Men vi taler ikke om bundlinje, benhårde resultater og børsnoteringer. Vi sætter livet over bundlinjen.

Selma Dzanovic

Selma Dzanovic

Account Manager

sedz@dnmh.dk

Har stor erfaring med netværksopbygning og kommunikation. Brænder for at finde nye vinkler på det at skabe relationer i det nordjyske erhvervsliv.

Pernilla Abildtrup

Pernilla Abildtrup

Journalist

pa@dnmh.dk

Er optaget af at udfordre og innovere journalistikkens rolle i nutidens mediesamfund. Glad for at formidle forskning og har udover kommunikation og journalistisk uddannelse også modul 1 i Landbrugsuddannelsen.

Jens Otto Barsøe

Jens Otto Barsøe

Journalist

jba@dnmh.dk

Har prøvet kræfter med en bred vifte af journalistiske discipliner. Kan blandt andet skrive tv-vært, live-reporter, sportsjournalist, podcaster mm. på CV’et. Synes altid det er sjovt at arbejde med nye formater og tror fuldt og fast på, at der kan findes gode historier alle steder.

Anna Sprogøe Dons

Anna Sprogøe Dons

Native tekstforfatter

asd@dnmh.dk

Er svært begejstret for at finde og formidle den gode historie om din virksomhed. Er uddannet i dansk og kommunikation fra AAU. Har i øvrigt været selvstændig eventkoordinator, og har derfor en svaghed for ildsjæle, iværksætteri og brudekjoler.

Helle Madsen

Helle Madsen

Journalist

hm@dnmh.dk

Har stor journalistisk erfaring i Nordjylland. Har en passion for unikke personlige historier - og lange gåture.

Caroline Bundgaard

Caroline Bundgaard

Journalist, vært og visuel fortæller

cb@dnmh.dk

Er fascineret af skæve valg. Har selv valgt otte år som selvstændig, et brancheskifte og i privaten en skødehund på 60 kilo.

Peter Dahl Andersen

Peter Dahl Andersen

Visuel fortæller

pdan@dnmh.dk

Læser en kandidat i Kommunikation på Aalborg Universitet. På Vigeur beskæftiger han sig med video og vores sociale medier.

Søren Ørsnes Førby

Søren Ørsnes Førby

Journalist

sfp@dnmh.dk

Brænder for at inspirere folk til at forfølge en drøm. Det kan være med historier om interessante tendenser, ambitiøse virksomheder eller menneskelige portrætter. Har erfaring med historier i Nordjylland, og så har jeg været freelancejournalist i både Qatar og Saudi-Arabien.

Simone Molbech Vad Olsen

Simone Molbech Vad Olsen

Native tekstforfatter

smvo@dnmh.dk

(Pt. på barsel) Skriver direkte til din virksomheds målgruppe gennem værdifuldt indhold, og sætter stor pris på god projektstyring. Afviklede bachelorafhandling i Almen Engelsk, Kommunikation og Digitale Medier fra AAU, og er desuden den stolte ejer af Miley Cyrus' guitar plekter.

Vivian Lamhauge

Vivian Lamhauge

Journalist

vp@dnmh.dk

Har stor interesse for mennesker og det at have med mennesker at gøre i sit arbejde. Er optaget af mediebranchens udvikling og har netop erhvervet sig jagttegn.

Mathilde Juul Back Jensen

Mathilde Juul Back Jensen

SoMe og Content Specialist

mjj@dnmh.dk

Jonglerer med sociale medier og alt, der hører til. Kandidat i kommunikation og elsker data, podcasts og Aalborg.

Kirstine Sommer

Kirstine Sommer

Product Manager

kikj@dnmh.dk

Er glad for at nørde brugeradfærd og nye tendenser. Har baggrund som fotograf, innovationsudvikling i finansbranchen og community-building i startup-verdenen. Er efter 10 gode år i København hjemvendt til et liv nær vandet i det nordjyske.

Følg Vigeur

Følg med på LinkedIn og Facebook.