Hvad og hvem er Vigeur?

Vigeur sætter livet over bundlinjen med et levende medie i verdensklasse.

Missionen er at udvikle den professionelle og ambitiøse nordjyde – og derigennem regionen. Vi finder inspiration til moderne formidling hos verdens førende medier og producerer skræddersyet indhold til dem, der både kan, vil og tør mere.

Vi portrætterer det sprudlende lokale arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger – fuld af personlighed, drive og mod på livet. 

Mød redaktionen 

Pernilla Abildtrup

Journalist og konceptudvikler

Er optaget af at udfordre og innovere journalistikkens rolle i nutidens mediesamfund. Nørder gerne forskning og har udover kommunikation og journalistisk uddannelse også modul 1 i Landbrugsuddannelsen.

Kontakt hende på pa@dnmh.dk

Karen Haaning

Journalist og vært

Synes, at mennesket bag et jakkesæt, en uniform eller en kedeldragt er mindst ligeså interessant som den virksomhed, de repræsenterer. Født og opvokset i Nordjylland. Erfaring fra Berlingske og Radio 4 samt dækskift på E45.

Kontakt hende på kha@dnmh.dk

Helle Madsen

Journalist

Har stor erfaring i Nordjylland. Har en passion for unikke menneskehistorier - og lange gåture.

Kontakt hende på hm@dnmh.dk

Vivian Lamhauge

Journalist

Har stor interesse for mennesker og det at have med mennesker at gøre i sit arbejde. Er optaget af mediebranchens udvikling og har netop erhvervet sig jagttegn. 

Kontakt hende på vp@dnmh.dk

Caroline Bundgaard

Journalist og visuel fortæller

Er fascineret af skæve valg. Har selv valgt otte år som selvstændig, et brancheskifte og i privaten en skødehund på 60 kilo.

Kontakt hende på cb@dnmh.dk

Jens Otto Barsøe

Journalist

Har prøvet kræfter med en bred vifte af journalistiske discipliner. Kan blandt andet skrive tv-vært, live-reporter, sportsjournalist, podcaster mm. på CV’et.

Synes altid det er sjovt at arbejde med nye formater og tror fuldt og fast på, at der kan findes gode historier alle steder. Har mere end 25 års erfaring med at bo i Aalborgs Vestby og far til to, der efterhånden kan det meste selv.

Kontakt ham på jba@dnmh.dk.

Caroline Egeberg Jochumsen

Journalist

Tror på, alle mennesker har en historie, der er værd at fortælle. Og at journalistik skal udfordre så vel som oplyse. Laver desuden en led risotto.

Kontakt hende på cajo@dnmh.dk 

Peter Dahl Andersen

Praktikant

Læser en kandidat i Kommunikation på Aalborg Universitet. På Vigeur beskæftiger han sig med video og vores sociale medier. 

Tom Bue

Chefredaktør

Tror på at tænde ambitioner og flytte Nordjylland et ambitiøst menneske ad gangen. Har prisvindende radio og medieinnovation på samvittigheden. Og har engang været ved at vælte 1000 liter mælk.

Kontakt Tom på tb@dnmh.dk