Vi sætter livet over bundlinjen

Vores vision

Vi vil skabe et levende medie i verdensklasse, der udvikler den professionelle og ambitiøse nordjyde – og derigennem regionen.

Et fællesskab af viljestærke nordjyder

Vi deler og anerkender den ambitiøse nordjydes internationale udsyn. Vi finder inspiration til moderne formidling hos verdens førende medier og producerer skræddersyet indhold til dem, der både kan, vil og tør mere.

Vi sætter livet over bundlinjen

Vi portrætterer det sprudlende lokale arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger – fuld af personlighed, drive og mod på livet.

Vi er

Pernilla Abildtrup

Pernilla Abildtrup

Journalist og optaget af at udfordre og innovere journalistikkens rolle i nutidens mediesamfund. Glad for at portrættere ildsjæle og har udover kommunikation og journalistisk uddannelse også modul 1 i Landbrugsuddannelsen.

Emil Kondrup

Emil Kondrup

Journalist med en svaghed for SoMe-satire og ikke bange for at køre et kritisk spørgsmål hjem på charmen. Stolt og kronisk træt far til to.

Kristian Vinther Brøndum

Kristian Vinther Brøndum

Journalist og visuel fortæller, digital indfødt og grafisk uddannet. Har en fortid som formidler i forsvaret og ved derfor, at ikke alt kan tages om. Fra Randers og stolt af det.

Karen Haaning

Karen Haaning

Journalist, der synes, at mennesket bag et jakkesæt, en uniform eller en kedeldragt er mindst ligeså interessant som den virksomhed, de repræsenterer. Født og opvokset i Nordjylland. Erfaring fra Berlingske og Radio 4, samt dækskift på E45.

Daniel Lingren Svendsen

Peter Munk Simonsen

Redaktionschef med fødderne solidt plantet i Nordjylland. Fast besluttet på at skabe et medie, som kan gøre brugerne klogere på deres arbejdsliv – og være med til at inspirere.

Daniel Lingren Svendsen

Kristina Kjærsgaard

Account manager, der brænder for det nordjyske arbejdsliv.
Ønsker din virksomhed at blive en del af et fællesskab af viljestærke nordjyder, er Vigeur-teamet klar til at byde jer velkommen.
Din virksomhed får en unik mulighed for at blive en del af et nytænkende medie med individet i fokus.