Kristian Bluhme. Foto: Claus Søndberg
Kristian Bluhme har taget et kæmpestort skridt i sit arbejdsliv. Foto: Claus Søndberg

43-årige Kristian Bluhme forbløffede en del, da han forleden meldte ud, at han havde opsagt sit job hos Mogens Daarbak – og at han ikke har et andet på hånden. Ganske enkelt og helt udramatisk.

Opsigelsen kommer i kølvandet af virksomhedens sammenlægning med firmaet Scan Office, og mange vil nok fristes til at tro, at der ligger en uofficiel forklaring bag Kristian Bluhmes opsigelse. Men spørger man hovedpersonen selv, er der ingen anden forklaring, end at han vil videre i og med sit liv.

- Udfordringerne var fede nok, men indimellem skal man bryde op. Prøve noget nyt. Jeg syntes, at der var en god anledning til det, da virksomheden skulle opfinde sig selv på ny. Det var et godt tidspunkt, selvom Mogens Daarbak er den fedeste virksomhed, fortæller han.

Anledningen var som skrevet Daarbaks sammenlægning med Scan Office. En fusion, Kristian Bluhme kun ser som en naturlig udvikling indenfor branchen.

- Men det føltes også lidt vemodigt at have kæmpet for nogle værdier og et sammenhold, at have...

Prøv Vigeur i 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Allerede abonnent?