Tina Brun. Foto: Torben Hansen
Tina Brun er udnævnt til director hos Unique Human Capital. Foto: Torben Hansen

Da jeg ringer til Tina Brun for at lave en aftale om et interview, lyder hun som et ualmindeligt behageligt menneske. Det er mit førstehåndsindtryk. Da jeg møder hende, fornemmer jeg dog også noget helt andet: At hun har en tydelig sejhed og professionalisme over sig. At det at iagttage og studere ligger i hendes dna. At hun er ikke en, man ikke kan løbe om hjørner med. Og at alle egenskaber er forudsætninger for at lykkes i det job, hun bestrider.

Vi begynder næsten ved slutningen af den samtale, Tina og jeg har i firmaet på Skelagervej i Aalborg. Hun fortæller om det, hun laver – og om den hun er. Om hvad der betyder noget for hende i hendes arbejde.

Et af de sidste spørgsmål fra mig er: Når hun nu er der, hvor hun har fået et overordnet ansvar og er indtrådt i ledelsen hos Unique Human Capital: Hvad er så nu hendes ambitioner – hvad skal der ske fremover?

Hun er egentlig ikke interesseret i kun at fokusere på sig selv. For det handler om helheden. Hun vil gerne være endnu dygtigere, og ...

Prøv Vigeur i 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Allerede abonnent?