Investeringschef: Lad os nu få Aalborg på verdenskortet
- Der ligger et kæmpestort uforløst potentiale i at fortælle, hvad Aalborg og aalborgenserne kan byde på, siger Catharina Vinther Engqvist, der er investeringschef i Invest in Aalborg. Foto: Claus Søndberg

- Vi skal blive meget bedre til at fortælle, hvad Aalborg kan. Det er afgørende for byens og borgernes fremtid og på tide at stå sammen om dén mission.

Sådan siger Catharina Vinther Engqvist, der er investeringschef i Invest in Aalborg. 

Hun mangler fælles fodslag. Hun mangler storhed. 

Catharina Vinther Engqvist mangler især de fysiske rammer, der er imposante nok til at printe sig ind i hukommelsen hos de udenlandske gæster, der kommer til Aalborg for at se, om de skal investere deres penge eller placere en virksomhed i Nordens Paris.

- De har typisk kun én dag til at tage bestik af byen. Derfor skal deres besøg helst sidde lige i øjet, siger Catharina Vinther Engqvist og tilføjer:

- Dén dag er vi nødt til at vise det ypperste af det ypperste - og Aalborg har jo masser at byde på.

Hun mener ikke, at Aalborg skal ud at konkurrere med London og Frankfurt, for det kan vi overhovedet ikke. Aalborg er ikke en storby, men en stor by. 

Det betyder imidlertid ikke, at Aalborg ikke har en plads.

- Lig...

Prøv Vigeur i 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Allerede abonnent?