God oplevelse er vigtigere end økonomisk jackpot for iværksætter
Årsværk

God oplevelse er vigtigere end økonomisk jackpot for iværksætter

CAMP ON TOP i Hirtshals ser frem mod en travl sommersæson og havde stor succes med en bestemt vare til et træf på Vejers Strand. Det kan du høre mere om i det det seneste afsnit af Vigeurs iværksætterserie Årsværk.

Foto: Jens Otto Barsøe
19. maj 2022

For nogle iværksættere er det drømmen om økonomisk uafhængighed, der er brændstoffet, som får dem til at bruge utallige arbejdstimer på et projekt. For andre er det ikke nødvendigvis en Strandvejsvilla og en Ferrari, der er det helt store mål.

Ejer og direktør hos CAMP ON TOP Lotte Gaardboe, som Vigeur følger i serien Årsværk, hører til i den sidste kategori. Sammen med partneren Rolf Opstrup, har hun selvfølgelig et håb om at salg og udlejning af tagtelte, med dertilhørende udstyr, kan blive en økonomisk bæredygtig idé i løbet af de kommende år. Det har dog lige så høj prioritet at præsentere en noget ukendt ferieform for et bredt publikum. " For at få en god sæson kræver det selvfølgelig, at vi får solgt og udlejet nogle tagtelte. Men vi er også meget bevidste om, at vi gerne vi give folk den oplevelse og det eventyr, som vi selv synes, det er at være afsted med et tagtelt. Så det største mål er, at andre får øjnene op for, hvor fedt det er," fortæller Lotte Gaardboe i det seneste afsnit af Årsværk. 

Hun kan i den sammenhæng glæde sig over, at der er flere, som har fået lyst til at prøve kræfter med en ferie i et tagtelt. "Jeg synes, vi er kommet rigtig godt fra start i den her sæson. Vi har masser af bookinger i sommerferien," konstaterer Lotte Gaardboe, som tilføjer, at der bliver gjort et stort benarbejde for at få vist tagtelte frem på forskellige messer og arrangementer og i CAMP ON TOPs eget showroom i Hirtshals. "Men vi kan jo ikke være med til det hele, selv om vi rigtig gerne vil," siger Lotte Gaardboe.

Hun har et fuldtidsjob ved siden af iværksætterprojektet, som blev startet op for et års tid siden, og i fritiden bliver mange af timerne brugt på at lægge planer for CAMP ON TOP. "Jeg tænker på det altid. Der er hele tiden nye idéer til, hvordan du kan gøre tingene og komme videre. Man kan ikke rigtig tillade sig at sidde stille," lyder det fra CAMP ON TOP-ejeren.     

Længere oppe i artiklen er der link til andet afsnit i serien med CAMP ON TOP. Her kan du se tredje afsnit, hvor Lotte Gaardboe bl.a. fortæller om et besøg på Vejers Strand, hvor dårligt vejr satte godt gang i salget af en bestemt vare og hun gør status på webshoppen, som der er blevet arbejdet meget med: