Vigeur Business Lounge 03: Klimakrisens udfordringer og muligheder
Bæredygtighed

Vigeur Business Lounge 03: Klimakrisens udfordringer og muligheder

Klimakrisen er på en gang en kæmpe udfordring og en stor mulighed for dem, der vil være med til at løse problemet.

28. juni 2022

I efterårets første Vigeur Business Lounge vender vi fokus mod bæredygtighed som mulighed for både forretning og karriere.

Som altid sætter vi to gæster på scenen som komplimenterer hinandens forskelligheder, udfordrer hinanden og ikke mindst fastholder en god og nysgerrig stemning.

I den ene stol placerer vi Lene Espersen, der i spidsen for Green Hub Denmark har ambitionen om, at Nordjylland bliver den grønne omstillings svar på Silicon Valley.

I den anden stol kommer Aalborg Portlands CEO, Søren Holm Christensen, til at sidde. De er på en gang Danmarks største udleder af CO2, men har også netop offentliggjort at deres målsætning er Danmarkshistoriens største CO2-reduktion.

Lene Espersen er bestyrelsesformand i Green Hub Denmark
Lene Espersen er bestyrelsesformand i Green Hub Denmark

Hvordan udnytter vi de muligheder en så voldsom omstilling giver, og hvordan er det at stå midt i det, der også er en enorm udfordring?

Det er bare nogle af svarene vi jagter på en aften, der både bliver inspirerende i forhold til ledelse, forretningsdrift, samfundet og klimaet.

Det er tirsdag den 6. september og stedet bliver den nye Sydbank Lounge i Musikkens Hus, hvor vi igen glæder os til at se Vigeur-partnere, studerende og andre interesserede.

Se mere om muligheden for at komme med her.