Aalborg City
Aalborg City
Partnerprofil

Aalborg City

Lille Kongensgade 6, 9000 Aalborg

CVR: 75705611

Her går shopping, oplevelser og kultur hånd i hånd

Vi er Aalborg City, og vi sørger for at give dig det nødvendige overblik over dine oplevelses- og handlemuligheder i fantastiske Aalborg. Vi binder handelslivet sammen i vores forening, og medlemmerne i bestyrelsen, såvel som diverse udvalg, består af dygtige handelsfolk fra forskellige butikker i byen.

Gå på opdagelse i de mange butikker, hvor du finder alt fra mode, service og velvære til elektronik, dagligvarer og gastronomi. Alt er samlet i en let og overskuelig guide her hos Aalborg City, og du kan tilmed gøre det endnu lettere ved at downloade vores Aalborg City app, der også giver et overblik over parkering i Aalborg.

Smag på Aalborgs alsidige café- og restaurantmiljø, find moderne kunst og kultur i midtbyen eller find kommende events i vores kalender. Aalborg gemmer på mange spændende butikker og sjove oplevelser, og i langt de fleste butikker i Aalborg kan du også bruge det populære Aalborg City gavekort.

Nordjyllands bedste gavekort

Aalborg Citys gavekort er den perfekte og fleksible gaveidé, som alle kan bruge, fordi et meget stort antal af byens butikker tager imod kortet. Det er Nordjyllands bedste gavekort fordi det giver adgang til over 100 forskellige butikker, og du kan bruge det på at købe kager ved Lagkagehuset, nyt tøj hos Loft by Loftet eller et par briller hos Louis Nielsen.

Artikler om Aalborg City

Kontakt

Aalborg City
Lille Kongensgade 6, 9000 Aalborg

Telefon: 98128333
Mail: info@aalborgcity.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere