Aalborg Håndbold
Aalborg Håndbold
Partnerprofil

Willy Brandts vej 31, 9220 Aalborg Øst

CVR: 33372558

Danmarks bedste håndboldhold!

Intet mindre. Vi er Aalborgs og hele Nordjyllands hold i toppen af dansk herrehåndbold. 

Visionen er klar. Vi vil være blandt de førende klubber i dansk herrehåndbold. Som det første danske hold nogensinde har Aalborg Håndbold nået finalen i Final Four i Köln 2021. 

Aalborg Håndbold er de seneste tre år blevet danske mestre. På den måde har Aalborg Håndbold i den grad sat sig fast i bevidstheden både regionalt, nationalt og internationalt. Vi formår at skabe resultater og sikre den gode underholdning for tilskuerne. 

Aalborg Håndbold har nogle stærke visioner og værdier, som alle bygger på vores succeshistorie. Med et stærkt grundlag formår Aalborg Håndbold at vinde titler og være en attraktiv klub for både spillere og samarbejdspartnere. 

Den styrke spillerne udtrykker på banen, og vores daglige drift indkapsler vores troværdighed. Både overfor vores publikum og for erhvervslivet. 

Grundlaget for klubben blev skabt ad flere omveje med hovedroller til Aalborg KFUM og Vadum, der begge smagte på tophåndbold i 1980’erne og 1990’erne. Med basis i et talentfuldt kuld af egen avl opnåede Vadum fire sæsoner i den bedste række, kulminerede med fjerdepladsen i 1998-99.

I dag har vi hjemmebane hos Sparekassen Danmark Arena i Aalborg. 

Aalborg Håndbold. Vi gør det vi siger. 

Artikler om Aalborg Håndbold

Kontakt


Willy Brandts vej 31, 9220 Aalborg Øst

Telefon: 96352030
Mail: info@aalborghaandbold.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere