Combine
Combine
Partnerprofil

Combine

Vestre Havnepromenade 5, 9000 Aalborg

CVR: 37342084

Seneste nyt

Bentax’ nye digitale platform er live

17. april 2023

Kort før påske gik Bentax’ nye platform live. Platformen er resultatet af en spændende proces, hvor vi i tæt samarbejde med Bentax har udforsket, hvordan data og digitale værditilbud kan bruges strategisk i forretningsudviklingen og til at sætte nye standarder for den digitale kundeoplevelse.    Indsigterne fra foranalysen er efterfølgende integreret i en ny digital B2B-platform.  Den nye platform danner ramme for en række værditilbud, og et brugercentreret digitalt design sikrer både overblik og at brugeren har nem og intuitiv adgang til relevante services.

Vi gør virksomheder dygtige til digital forretning

Combine er et digitalt konsulenthus, som hjælper virksomheder med at udvikle digital forretning.

Vores fundament består af tre ekspertiseområder, som er gensidigt forbundne:

Forretningsudvikling

Med strategisk rådgivning hjælper vi virksomheder med at koble eksisterende strategier med digitale forretningsmuligheder. Vi udfordrer præmisser, skubber til vanetænkning og skaber et godt fundament for at oversætte forretningen til en digital kontekst.

På den baggrund udarbejder vi konkrete anbefalinger og udviklingsplaner, som gør strategiarbejdet nemt at omsætte til drift.

Teknologi

Vi udvikler og implementerer tekniske platforme, som indfrier både strategiske og operationelle forretningsmål. Det gør vi ved at udvikle digitale løsninger, som skaber sammenhæng mellem data, it-arkitektur, teknologi, forretningsmål og markedsbehov.

Strategisk design

UX og designtænkning definerer måden, vi arbejder med udvikling af digital forretning. Det betyder bl.a., at vi arbejder indsigtsdrevet, og at vi bruger designtænkning til at omsætte analyse og brugerindsigt til anbefalinger, forretningskoncepter og design.

I samspillet mellem mennesker og teknologi

I Combine har vi specialistfagligheder inden for forretningsudvikling, digital transformation, design og teknisk udvikling.

Fælles for os er, at vi bevæger os med nysgerrighed, stolthed og ambition i samspillet mellem mennesker og teknologi. Den position forpligter. Derfor har vi forventninger til os selv og hinanden om at forblive undersøgende på vores omverden.

Den tilgang gør os til frontløbere på nye forståelser, tilgange og løsninger.

Mennesker er vores vigtigste resurse

Vi står på et stærkt fundament af samarbejde, dialog, holdning og gensidig respekt.

På det fundament udlever vores faglige ambitioner i trygge, dedikerede og udviklende rammer med højt til loftet og plads til forskellighed.

Hos os er medarbejderne den vigtigste resurse, og vi er optagede af, at trivsel, udvikling og samarbejde har de bedst tænkelige rammer. Derfor er inddragelse, videndeling, fleksibilitet og selvledelse bærende elementer i vores arbejdsliv.

Vil du være en del af Combine?

Vi leder altid efter nye, kompetente kollegaer, som brænder for det, de laver. Så send gerne din uopfordret ansøgning til os.

Ledige stillinger hos Combine

Her kan du se Combines ledige stillinger.

Kontakt

Combine
Vestre Havnepromenade 5, 9000 Aalborg

Telefon: +45 99 34 98 00
Mail: kontakt@combine.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere