Cubic-Modulsystem A/S
Cubic-Modulsystem A/S
Partnerprofil

Cubic-Modulsystem A/S

Skjoldborgsgade 21, 9700 Brønderslev

CVR: 57817712

Om Cubic-Modulsystem A/S

Et godt fundament er grundlæggende for enhver succes. Det giver grobund for udvikling og visioner. Det skaber potentiale og viser fremad mod morgendagens udfordringer. 

Med dette i mente blev CUBIC grundlagt i 1973 på med en unik idé om et modulsystem til opbygning af eltavler. Denne idé har siden den spæde start udviklet CUBIC til en global og anerkendt partner indenfor den elektromekaniske industri og med et produktsortiment, der omfatter kapslinger til ethvert formål. 

CUBICs løsninger anvendes blandt andet i industrien, i minedrift og i lufthavne. De leverer løsninger til skibe, hospitaler, kraftværker, vindmøller og meget mere. 

Alle produkter fra CUBIC er testet og certificeret af flere af verdens mest anerkendte certificeringsinstitutter. Disse godkendelser sammenholdt med deres partnerfilosofi gør det muligt at arbejde hen imod et mål om at sikre et højt og ensartet kvalitetsniveau på tavler overalt i verden. 

Fokus ved CUBIC har altid været på kvalitet, troværdighed, relationer og vores produktkoncept. Gennem disse værdier sætter de dagsordenen for mødet med fremtiden. 

Udgangspunktet for vores fremtidige rejse er dog stadig det solide fundament, der blev lagt i 1973, og som repræsenterer essensen af CUBIC.

Ledige stillinger hos Cubic-Modulsystem

Her kan du se Cubic-Modulsystems ledige stillinger.

Artikler om Cubic-Modulsystem A/S

Kontakt

Cubic-Modulsystem A/S
Skjoldborgsgade 21, 9700 Brønderslev

Telefon: 98 82 24 00
Mail: info@cubic.eu

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere