DC-Supply A/S
DC-Supply A/S
Partnerprofil

DC-Supply A/S

Virkelyst 8, 9400 Nørresundby

CVR: 70895315

Containere til alt

DC-Supply A/S designer, producerer, sælger og udlejer mobile containerløsninger til civile og militære anvendelser over hele verden.

Det har vi gjort siden 1981, hvor virksomheden blev grundlagt som Danish Container Supply.

I 2011 ændrede vi navn til DC-Supply A/S – men virksomheden har gennem alle årene været familieejet og haft hovedsæde i Nørresundby tæt på Aalborg. Vi tør således godt sige, at vi hos DC-Supply A/S har Danmarks største erfaring og ekspertise i specialbyggede containere samt innovative containerløsninger, der kan imødekomme næsten ethvert behov.

Vores stærke og erfarne medarbejderstab tæller både ingeniører, maskinmestre, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrere og salgsafdeling såvel som administrativt personale og ledelse, og vi er hver dag stolte af at levere håndværk i særklasse. En høj grad af teknisk viden, faglighed – og ikke mindst erfaring – sætter os i stand til at konstruere og producere unikke mobile special container løsninger på et meget højt niveau.

At vi også internt stiller høje krav til netop kvalitetsstyring beviser kvalitetscertificeringen efter ISO 9001:2015.

Fordi vores løsninger kan være alt fra en helt standard tom container til en meget specifik kundetilpasset mobil løsning, gør vi en dyd ud af at følge alle vores opgaver, uanset størrelse, til dørs — vores kunder skal være sikre på en løsning, der både innovativt og omkostningseffektivt matcher netop deres unikke behov. Derfor placerer vores værdisæt også kunden i centrum, og vi tilstræber altid ikke blot at imødekomme, men at overstige vores kunders forventninger.

Container løsninger fra DC-Supply A/S er i dag i drift hos kunder helt fra Grønland og Færøerne i nord til det afrikanske kontinent i syd.

Ledige stillinger hos DC-Supply A/S

Her kan du se DC-Supplys ledige stillinger.

Kontakt

DC-Supply A/S
Virkelyst 8, 9400 Nørresundby

Telefon: 70231380
Mail: info@dc-supply.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere