Deloitte
Deloitte
Partnerprofil

Deloitte

Østre Havnepromenade 26, 4. sal, 9000 Aalborg

CVR: 33963556

Danmarks førende revisions- og rådgivningshus

I Danmark kan Deloitte føre sine rødder tilbage til 1912, og er sidenhen blevet Danmarks førende virksomhed indenfor rådgivning i revision. I Deloitte er der på tværs af alle afdelinger et lokalt fokus, med professionel service og konsultation for virksomheder i det nære erhvervsliv. I Aalborg afdelingen er det ingen undtagelse med 75 kompetente ansatte.

Ud af de 75 ansatte i Aalborg afdelingen sidder 14 af dem i Outsourcing afdelingen, hvor de hver dag sidder og varetager alle økonomifunktionens små facetter. Der kommer hele tiden nye digitale løsninger til at automatisere og effektivisere de bogføringsmæssige processer, hvilket kan være en både tids- og ressourcekrævende proces for mange virksomheder. Derfor kan det med fordel vælges at outsource virksomhedens økonomifunktion til Deloitte Outsourcing, hvor vi hver dag sidder klar med den nyeste viden – netop til at optimere og hjælpe DIN virksomhed bedst muligt med at have en retvisende rapportering.

Fælles for alt arbejdet i Deloitte er fremgang og fremskridt som motivationsfaktor. Det er i tilfælde af kundernes interesser, markederne hvor de ønsker at konkurrerer og udfordringer de ønsker at overkomme. Deloitte tror på, at de som virksomhed, ikke står stærkere end sine kunder og det samfund, de er omgivet af.

Ledige stillinger hos Deloitte

Her kan du se Deloittes ledige stillinger.

Omtale af Deloitte

Kontakt

Deloitte
Østre Havnepromenade 26, 4. sal, 9000 Aalborg

Telefon: 98796000
Mail: aalborg@deloitte.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere