Deloitte
Deloitte
Virksomhedsprofil

Deloitte

Østre Havnepromenade 26, 4. sal, 9000 Aalborg

CVR: 33963556

Danmarks førende revisions- og rådgivningshus

Deloitte er Danmarks og verdens største revisions- og rådgivningsforretning med otte kontorer samlet set i Danmark og Grønland. I Deloitte skræddersys løsninger til virksomheder på tværs af fagområder lokalt og globalt ud fra mantraet; to make an impact that matters. Verden er i forandring, hvorfor der i Deloitte er fokus på at skabe bæredygtig vækst.

I Danmark kan Deloitte føre sine rødder tilbage til 1912, og er sidenhen blevet Danmarks førende virksomhed indenfor rådgivning i revision. I Deloitte er der på tværs af alle afdelinger et lokalt fokus, med professionel service og konsultation for virksomheder i det nære erhvervsliv. I Aalborg afdelingen er det ingen undtagelse med 75 kompetente ansatte.

Fælles for alt arbejdet i Deloitte er fremgang og fremskridt som motivationsfaktor. Det er i tilfælde af kundernes interesser, markederne hvor de ønsker at konkurrerer og udfordringer de ønsker at overkomme. Deloitte tror på, at de som virksomhed, ikke står stærkere end sine kunder og det samfund, de er omgivet af.

Ledige stillinger

Se de ledige stillinger lige her

Omtale af Deloitte

Kontakt

Deloitte
Østre Havnepromenade 26, 4. sal, 9000 Aalborg

Telefon: 98796000
Mail: aalborg@deloitte.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere