EDC Erhverv Poul Erik Bech A/S
EDC Erhverv Poul Erik Bech A/S
Partnerprofil

EDC Erhverv Poul Erik Bech A/S

Vesterbro 101, 9000 Aalborg

CVR: 41545984

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bechs nordjyske afdeling

– din lokale erhvervsmægler med speciale i erhvervsejendomme i Aalborg og Nordjylland.

EDC Erhverv Poul Erik Bech A/S er et stort dynamisk erhvervsteam med erfarne erhvervsmæglere med et indgående lokalkendskab og et stærkt netværk i det nordjyske erhvervsliv. Vi dækker hele Region Nordjylland, herunder Aalborg, Nørresundby, Vendsyssel, Himmerland, Støvring, Aars, Hirtshals, Brønderslev, Thisted, Hobro, Skagen, Frederikshavn og Hjørring. Du finder os centralt i Aalborg på Vesterbro 101, der ligger tæt på havnefronten og byens gågader.

Vi løser små som store opgaver og hjælper med alt fra udlejning af mindre detaillejemål til salg af store investeringsejendomme. Vi har blandt andet formidlet salget af Sygehus Nord for 225 mio. kr., og vi har fundet lokaler til NORDJYSKE Medier og er i gang med at sælge deres domicil i Aalborg Øst for knap 100 mio. kr.

I erhvervscentret i Aalborg sidder desuden erhvervsmæglere med dybdegående viden om udviklingen af havnene i Nordjylland. Herudover har vi RICS-certificerede vurderingsspecialister med mangeårig ekspertise i erhvervsejendomme og dyb forståelse for juraen på alle erhvervssegmenterne.

Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med over 500 medarbejdere, mere end 60 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 18 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og det er en stor fordel, hvad end der er tale om at afsætte din ejendom, finde den næste ejendom til din portefølje eller finde en ny lejer til dit tomme lejemål.

Ledige stillinger hos EDC Erhverv Poul Erik Bech A/S

Her kan du se EDC Erhverv Poul Erik Bechs ledige stillinger.

Artikler om EDC Poul Erik Bech

Kontakt

EDC Erhverv Poul Erik Bech A/S
Vesterbro 101, 9000 Aalborg

Telefon: 96 31 49 00
Mail: 912@edc.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere