Evapco Europe A/S
Evapco Europe A/S
Partnerprofil

Evapco Europe A/S

Knøsgårdvej 115, 9440 Aabybro

CVR: 15911972

Seneste nyt

EVAPCO Europes Energioptagere til varmepumpeanlæg

17. april 2023

Varmepumpeanlæg er i stærk vækst grundet fjernelse af energiafgiften på elektricitet, samt anvendelsesmulighederne i form af opsamling af energi fra udluft, søvand, grundvand og kloakering. Med fokus på COP-værdien som bestemmes af det ønskede temperaturløft på mediet og valget af brugerdefinerede løsninger, er EVAPCO Europe den perfekte samarbejdspartner. EVAPCO Europe har de sidste par år leveret effektive løsninger til danske varmepumpeanlæg, og har derigennem skabt relationer og løsninger af højeste kvalitet. Kontakt EVAPCO Europe i dag for at høre mere om energioptagere, og hvordan vi kan blive din næste samarbejdspartner.

Evapco Europe A/S

EVAPCO Europe A/S, som er et fuldt ejet datterskab af EVAPCO inc., har siden firmaet stiftelse leveret varmevekslere, tørkølere og luftkølede kondensatorer til alle applikationer i overensstemmelse med kundens krav, ønsker og behov.

EVAPCO Europe designer og producerer alle deres produkter på fabrikken i Aabybro, Danmark, hvilket betyder lokal support og hurtig levering til dit næste projekt.

 

EN BRED VIFTE AF APPLIKATIONER TIL:

  • Offshore
  • Kraftvarmeværk
  • HVAC
  • Opvarmning/køling
  • Mejeri/fødevarer
  • Industri
  • Varmepumpeanlæg
  • …..Og meget mere

 

EVAPCO Europe A/S - Produktionsvideo

Bæredygtighed

Innovation, energi og miljø går hånd i hånd hos EVAPCO Europe. De er derfor stolte af at kunne supportere ”grønne” projekter med deres produkter. EVAPCO Europe har blandt andet leveret vores energioptagere til flere varmepumpeanlæg i Danmark.

EVAPCO Global

Det globale marked har stadig voksende krav til miljø og energioptimering. EVAPCO Europe er derfor dedikeret til at designe og fremstille produkter af højeste kvalitet efter gældende normer og standarder. Lige meget hvor du er, kan du derfor drage ekstra nytte af deres skræddersyede løsninger, samt deres globale tilstedeværelse i samarbejde med EVAPCO Inc.

Ledige stillinger hos Evapco Europe

Her kan du se Evapco Europes ledige stillinger.

Kontakt

Evapco Europe A/S
Knøsgårdvej 115, 9440 Aabybro

Telefon: 9824 4999
Mail: info@evapco.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere