Fjerritslev Tryk
Partnerprofil

Fjerritslev Tryk

Østergade 35, 9690 Fjerritslev

CVR: 20975393

Ekspertise og passion

Fjerritslev Tryk er en gammel familieejet virksomhed med stolte traditioner. I dag driver fjerde generation virksomheden videre i den gamle ånd, hvor dyder som punktlighed og personlig kontakt er intakte.

Her sidder altid kompetente grafikere klar til at assistere dig og skabe det helt rigtige grafiske udtryk til din virksomhed. Når det grafiske arbejde er på plads klarer den erfarne trykker og veludrustede maskinpark desuden alt inden for digitaltryk, arkoffset og rotationstryk.

Grundessensen hos Fjerritslev Tryk er således en stor passion for det grafiske arbejde samt tryk og print. Med stor erfaring og ekspertise samt engagement i hver enkelt kunde og opgave skaber de altid det helt rigtige grafiske udtryk. 

Mission og vision

Hos Fjerritslev Tryk er det visionen at være kundernes foretrukne valg og samarbejdspartner, når det kommer til tryksager. Ved at fjerne kundernes arbejdsbyrde i forhold til tryksager, gør de deres hverdag nemmere.

Kunderne skal dog ikke blot få lettet arbejdsbyrden, de skal også præsenteres for nye og skræddersyede løsninger. Det er således missionen for Fjerritslev Tryk at skabe nye produkter, der skiller sig ud fra ”bunken”, og hvor kundens virksomheds DNA altid er tydelig i produktet.

Deres egen DNA præsenterer de med fem helt centrale punkter:

  • Troværdig – Vi er til at stole på
  • Pålidelig – Vi klarer opgaven og følger den helt til døren
  • Forstående – Vi sætter en ære i at forstå den enkelte virksomhed
  • Kreativ – Vi kan præsentere din virksomhed på bedste vis
  • Modig – Vi ved, at der er brug for nytænkning, når et produkt skal skille sig ud

Kontakt

Fjerritslev Tryk
Østergade 35, 9690 Fjerritslev

Telefon: 98 21 22 00
Mail: info@fjerritslev-tryk.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere