Idrætscenter Vendsyssel
Idrætscenter Vendsyssel
Partnerprofil

Idrætscenter Vendsyssel

Stadionvej 17, 9760 Vrå

CVR: 28791216

Velkommen til ICV Møder & Konferencer

I ICV finder I alt under ét tag: møde- og konferencelokaler, hotel, idrætsfaciliteter, og et populært køkken, der sørger for alt fra morgenkaffe til velsmagende buffeter, anretninger og hjemmebag. ICV er desuden en selvejende institution, lokalt funderet i Vrå og stedet, hvor byens borgere mødes.

Hvert år byder vi mere end 10.000 gæster velkommen til både små og store møder og konferencer i moderne og professionelle lokaler og haller med kapacitet op til 900 deltagere.

Mødelokaler og haller

Lyse lokaler med god akustik, der kan indrettes fleksibelt efter jeres behov, om I er 10 eller 100 deltagere, er bare et par af de ting, vores gæster fremhæver efter et besøg hos os. Alle lokaler har:

  • Lærred
  • Projektør
  • AV-udstyr
  • TV skærme
  • Trådløse mikrofoner
  • Trådløs presenter til PowerPoint
  • Installeret teleslynge og er desuden handicap venlige
  • Teknisk assistance lige ved hånden, hvis du får brug for det
  • Komfortable stole med armlæn, så du kan sidde godt hele dagen

Hallerne er udstyret med nyt og moderne lyd- og lys udstyr samt storskærm. Fælles for hele centret er et lynhurtigt WIFI, flere små indendørs kroge til gruppeopgaver og fordybelse, samt udendørs grønne arealer med mulighed for Walk&Talk og andre aktiviteter i løbet af dagen.

Overnat på vores hotel, ICV SleepWell

Har I brug for at forlænge mødet til næste dag, har vi 32 dobbeltværelser på vores hotel, ICV SleepWell, som ligger i forlængelse af centret. Vi sørger naturligvis for en god middag til at slutte dagen af med samt et solidt morgenbord næste morgen.

Professionelt køkken med fokus på gode råvarer

ICV køkkenet er kendt for den gode mad baseret på kvalitetsråvarer og mange års erfaring. Vores køkkenchef tilpasser forplejningen efter jeres ønsker, også når I har brug for vegetar- og allergivenlige retter. I løbet af mødedagen har I naturligvis fri adgang til kaffe/te og isvand.

Service med stort S

Vores medarbejdere sørger for alt det praktiske, er fleksible og servicemindet og står altid klar til at hjælpe og justere, så jeres dag bliver helt perfekt.

Perfekt beliggenhed uanset om du er i bil eller med tog

Vrå er en attraktiv by i positiv udvikling, tæt på naturen, helt centralt i Vendsyssel og med kort tilkørsel til motorvej E39 mellem Hjørring og Aalborg.

Kontakt os

Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på tlf. 9898 1592 eller info@ic-vendsyssel.dk og til en snak om muligheder og priser for jeres næste møde eller konference.

Ledige stillinger hos Idrætscenter Vendsyssel

Her kan du se Idrætscenter Vendsyssels ledige stillinger.

Artikler om Idrætscenter Vendsyssel:

Kontakt

Idrætscenter Vendsyssel
Stadionvej 17, 9760 Vrå

Telefon: 98 98 15 92
Mail: info@ic-vendsyssel.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere