Keepers
Virksomhedsprofil

Keepers

Visionsvej 51, 9000 Aalborg

CVR: 36079886

Professionalisering af din økonomifunktion

Keepers tilbyder outsourcing af hele- eller dele af virksomheders økonomifunktion, samt konsulentydelser inden for økonomi og regnskab. Hos Keepers har de en mission om at professionalisere økonomistyringen i både startup- såvel som veletablerede virksomheder, med afsæt i et unikt outsourcingkoncept. De tilbyder en bred vifte af ydelser inden for regnskab, økonomi og robotautomatisering (RPA), hvor professionalisme er i centrum.

Andreas Østergaard Borris stiftede Keepers i 2014, hvor Katja Feldstein og Maria Bjerg Pedersen tiltrådte som medindehavere i henholdsvis 2015 og 2017, og sammen har de samlet et univers af mere end 50 økonomikonsulenter, alle højtuddannede med solide erfaringer i bagagen.

Keepers skiller sig ud fra øvrige konsulentvirksomheder inden for bogføring og regnskab, ved at have et unikt outsourcingkoncept. Software håndterer det basale og tidskrævende arbejde i det omfang, det er muligt, således Keepers' konsulenter kan fokusere på validering, afstemning, indrapportering til myndighederne og ledelsesrapportering.

Dermed leverer Keepers en samlet pakke til virksomheder, der inkluderer bogholder, controller, regnskabschef og/eller økonomichef. En pakke som, især mindre virksomheder, kan have svært ved at finde hos én ansat i økonomifunktionen.

Kontakt

Keepers
Visionsvej 51, 9000 Aalborg

Telefon: +45 2286 3555
Mail: pmeyer@keepers.nu

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere