Kimber Foods
Kimber Foods
Partnerprofil

Kimber Foods

Jellingvej 5, 9230 Svenstrup J

CVR: 33150474

Velsmagende te og snacks der giver nydelse og energi til hverdagen

Bag Kimber Foods står Mette Svanberg og Esben Nielsen, der sælger kvalitets te og nøddesnacks til dig, der ønsker lidt ud over det sædvanlige. Udover at være kendetegnet ved den gode smag og kvalitet er produkterne også produceret under ordentlige forhold for både mennesker og dyr i lokalområdet – så man får en god smag i munden på flere måder!

Hvor kommer vi fra

Interessen for te og lækre nøddesnacks rækker tilbage til 1990’erne, hvor vi boede og arbejdede i Saudi Arabien og Emiraterne. Det blev en del år senere startskuddet til vores virksomhed, hvor vi importerer te, tilbehør og nøddesnacks ikke bare fra Mellemøsten men også andre egne af verden. Produkterne distribueres i dag i både Danmark og på europæiske markeder.

Hvor er vi nu

Udover på vores webshop og i detailforretninger afsætter vi i stigende grad produkterne til hoteller, restauranter, kontorer og lignende, hvor god te og lækre snacks efterspørges. Blandt andet er vores hygiejnisk enkeltportionspakkede nøddesnacks efterhånden at finde i ikke bare konferencecentre men også mødelokaler hos advokater, banker og andre kontorer herhjemme og i Skandinavien, som et sundere og velsmagende alternativ til chokolade eller kager.

Hvordan skiller vi os ud

Udover den eksklusive kvalitet lægger vi som sagt stor vægt på ordentlighed i alle aspekter af vores forretning. For eksempel arbejder vi og vores partnere i Malaysia eller Bali aktivt på at højne levestandarden for de lokale primær-producenter igennem uddannelse, tilgang til bedre dyrkningsmetoder samt optimering af udbytte og priser. Medarbejdernes familier tages der også hånd om i form af skolegang til børnene, sundhedscentre for familien m.m. Alt sammen transparent og noget vi ved vores hyppige besøg sammen med andre besøgende kan glædes over. Det gør i vores øjne produkterne endnu bedre - og man kan næsten smage morgentågen over te-plantagerne i højlandet i Malaysia, eller høre børnenes glade pludren i skolen på Bali!

Så Kimber Foods er din genvej til sunde og spændende smagsoplevelser!

Artikler om Kimber Foods

Kontakt

Kimber Foods
Jellingvej 5, 9230 Svenstrup J

Telefon: 70 77 70 07
Mail: info@kimberfoods.com

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere