LITE
LITE
Partnerprofil

LITE

Østre Fælledvej 11, 9400 Nørresundby Danmark

CVR: 34692432

Lighting for the future

LITE (Light Innovation Technology) er en dansk virksomhed med kontor og showroom i Nørresundby. Med et stærkt teknisk team af bl.a. lysberegner, lysdesigner, elektrikere og sælgere med mange års erfaring kan LITE håndtere belysningsprojekter i alle størrelser i både ind- og udland.

LITE er leverandør og producent af specialbyggede belysningsløsninger til indendørs og udendørs brug. I tæt samarbejde med kunderne tilpasses løsning og design den enkelte opgave, så den ønskede effekt og stemning skabes.

Med veldokumenterede kvalitetsprodukter og stor ekspertise, vil LITE glæde både kunder og slutbrugeres oplevelse, samt sikre fremtiden med mere innovative miljørigtige belysningsprodukter.

Grøn belysning for mennesker og miljø

Da vi opholder os indendørs op mod 80-90% af tiden, er et godt indeklima afgørende for vores sundhed, velvære og produktivitet. LITE beregner og designer belysningsløsninger, der netop sikrer det gode indeklima til lærings- og arbejdsmiljøer.

LITE vil gøre op med den lineære tankegang og arbejder målrettet mod at skabe produkter, som kan forenes med cirkulær økonomi. Dette gøres ved at levere kvalitetsprodukter med en lang levetid, som kan opgraderes efter behov, og med få komponenter som kan genvindes på korrekt vis.

Læs mere her.

Seeing is believing

Find masser af inspiration til kreativ belysning i LITEs imponerende showroom, hvor alle produkter er præsenteret i deres rette miljø.

Besøg det unikke showroom i Nørresundby og få en enestående oplevelse af, hvilke muligheder der findes og hvordan den optimale lyssætning gør hele forskellen.

 

Ledige stillinger hos LITE

Her kan du se LITEs ledige stillinger

Kontakt

LITE
Østre Fælledvej 11, 9400 Nørresundby Danmark

Telefon: +45 8872 8800
Mail: info@lite-led.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere