Marel
Marel
Partnerprofil

Marel

Juelstrupparken 14, 9530 Støvring

CVR: 66309711

Vi transformerer måden, som fødevarer produceres på

Marel er en global markedsleder inden for udvikling og produktion af højteknologisk procesudstyr til fødevareindustrien. De understøtter produktionen af fødevarer i højeste kvalitet ved at tilbyde innovative løsninger, services og software til både fjerkræ-, kød- og fiske- industrien, samt inden for inden for dyrefoder og plantebaserede proteiner. I over 30 lande har Marel over 8000 medarbejdere, der løfter denne udfordring i fællesskab.

I Danmark er Marel placeret i både Støvring, Aarhus, Roskilde og Kastrup. I Støvring både udvikler og producerer de højteknologiske maskiner til fiskeindustrien. Her gør 350 dedikerede medarbejdere hver dag  ideer til virkelighed og sikrer at kundernes behov imødekommes i højeste kvalitet.

En vision om bæredygtige fødevareløsninger

Marels vision er at skabe en verden, hvor kvalitetsfødevarer produceres mere effektivt, bæredygtigt og til en overkommelig pris. Ikke en let opgave, men det er en forpligtelse, der driver virksomheden til konstant at flytte grænserne for industrien gennem højteknologisk og banebrydende teknologi kombineret med avanceret software. Men teknologi er kun én del af løsningen. Det er medarbejdernes innovative tankegang, vedholdenhed, håndværk og kreative problemløsning, der giver Marel mulighed for at skabe mere bæredygtige fødevareløsninger til hele verden.

Fællesskab, personlig udvikling og sammenhold

Hos Marel hjælper alle hinanden med at få succes, og sammen stræber virksomheden efter at levere langtidsholdbare transformative løsninger på eksisterende og nye markeder. 

De ansætter entusiastiske mennesker, der kan kombinere teamwork med opfindsomhed for at fastholde Marels position som førende inden for fødevareteknologi. Det er vigtigt, at medarbejdere er stolte af at arbejde hos Marel, og de fremmer derfor en dynamisk og innovativ arbejdskultur, hvor hver person værdsættes og får alle muligheder for at trives. 

I Støvring er der derfor et stort fokus på sociale aktiviteter, medarbejderudvikling og arbejdsglæde. De tør tage temperaturen på medarbejdernes engagement og tilfredshed, og arbejder aktivt med at være en attraktiv og meningsgivende arbejdsplads som understøtter de forskellige medarbejderes forskelligrettede ambitioner.

Ledige stillinger hos Marel

Her kan du se Marels ledige stillinger.

Kontakt

Marel
Juelstrupparken 14, 9530 Støvring

Telefon: +45 99864000

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere