Nørresundby Boligselskab
Nørresundby Boligselskab
Partnerprofil

Nørresundby Boligselskab

Vesterbro 102, 9000 Aalborg

CVR: 34738416

Nytænkende boligselskab med visioner for vores beboere og boligsøgende

Nørresundby Boligselskab er en almen boligorganisation der opfører, udlejer, administrerer, vedligeholder og moderniserer støttet og ustøttet boligbyggeri i Aalborg og omegnskommuner.

Nørresundby Boligselskab er et moderne og nytænkende boligselskab, der administrerer ca. 3.500 lejeboliger i Aalborg, Jammerbugt, Rebild, Mariagerfjord og Randers kommune. Vi er med til at udvikle samlede bæredygtige løsninger og skabe attraktive boligområder og boliger, som tager udgangspunkt i vores kunders behov.

Vi tilbyder boligtyper til ethvert behov:
- Familieboliger
- Ungdomsboliger
- Ældre- og plejeboliger

Udlejningen af ungdomsboliger sker gennem AKU-Aalborg, mens udlejning af ældre- og plejeboliger sker gennem Ældre- og Handicapforvaltningen i den respektive kommune.

Nørresundby Boligselskab spiller en væsentlig rolle, når det gælder nærdemokrati, sociale og tryghedsskabende indsatser, byggetekniske og energivenlige løsninger, og vi er fremsynet i drift og administration. En almen bolig hos Nørresundby Boligselskab er et tilbud om en attraktiv og ”bekymringsfri” bolig for alle som et stærkt alternativ til privatudlejning og ejerboliger.

Artikler om Nørresundby Boligselskab

Kontakt

Nørresundby Boligselskab
Vesterbro 102, 9000 Aalborg

Telefon: 96324070
Mail: info@nrsbbolig.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere