Nordea
Nordea
Partnerprofil

Nordea

Prinsensgade 15, 9000 Aalborg

CVR: 25992180

Nordea – Markedsområde Aalborg

Nordea er nordens største bank – og også en markant finansiel sparringspartner i Nordjylland, for både privat kunder, selvstændige og virksomheder.

Vi er repræsenteret i Markedsområde Aalborg i Nordjylland i følgende byer på privatkundeforretningen: Aalborg, Aabybro, Støvring, Hjørring samt vi har mødecentre i både Brønderslev og Frederikshavn.
I Nordea Business Banking og Private Banking har vi rådgivere og specialister siddende i Prinsensgade 15 i Aalborg.

Vores formål og værdier:
Vores formål og værdier skaber en klar sammenhæng mellem vores daglige indsats for at hjælpe kunderne med at realisere deres drømme og ambitioner og vores engagement i at arbejde for det fælles bedste og være en bæredygtig del af de samfund, hvor vi opererer.

Samfundsengagement:
I Nordea ved vi, at man får mere ud af livet med en god finansiel forståelse. Vi ved også, at iværksættere spiller en vigtig rolle i forhold til at drive innovation og skabe vækst og jobs. Derfor har vi programmer for frivilligt arbejde, hvor vi bidrager til øget finansiel forståelse, digitale færdigheder og iværksætteri som en del af vores samfundsengagement og sponsorerede partnerskaber. Det er vores måde at gøre en positiv forskel for vores lokalsamfund.

Bæredygtighed:
Vi arbejder på at gøre den finansielle sektor mere bæredygtig. Vi tilbyder bæredygtige valg indenfor udlån og finansiering til alle vores kunder.

Ledige stillinger hos Nordea

Her kan du se Nordeas ledige stillinger.

Artikler om Nordea

Kontakt

Nordea
Prinsensgade 15, 9000 Aalborg

Telefon: +45 70333333
Mail: nordea@nordea.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere