PwC
PwC
Partnerprofil

PwC

Skelagervej 1A, 9000 Aalborg

CVR: 33771231

Lokale revisorer med internationalt netværk

PwC arbejder for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger med udgangspunkt i viden inden for revision, skat og rådgivning. Globalt er der 328.000 PwC'ere i 152 lande, og er i Danmark markedsledende. Kunderne kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og der er over 2.600 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger.

Succes skaber vi sammen

PwC har et værdigrundlag, som sætter retningen for den måde, der arbejdes på. Værdierne er et udtryk for, hvem PwC er, og hvordan der ageres over for kunder, hinanden og samfundet.

  • Vi udviser integritet, fordi vi træffer de rigtige beslutninger hver gang og leverer højeste kvalitet til vores kunder.
  • Vi gør en forskel med vores handlinger, når vi rådgiver om de bedste løsninger med både kunderne, kollegerne og samfundet i tankerne
  • Vi er nærværende over for dem, vi arbejder for og sammen med, fordi vi gør en indsats for at forstå deres ståsted, og hvordan vi kan medvirke til, at de bliver den bedste udgave af sig selv.
  • Vi arbejder sammen, fordi vi deler viden og idéer både lokalt og globalt, og vi kommer frem til den bedste løsning på baggrund af et stærkt og mangfoldigt fællesskab.
  • Vi tænker innovativt, fordi vi løbende udfordrer status quo og har et åbent mindset omkring potentialet i nye idéer eller andre måder at arbejde på.

Ledige stillinger hos PwC

Her kan du se PwC's ledige stillinger.

Kontakt

PwC
Skelagervej 1A, 9000 Aalborg

Telefon: 9635 4000

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere